به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، علیرضا عابدینی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تخریب آسفالت معابر، خسارت به درختان و تخریب فضای سبز شهری از بین رفتن مخازن زباله و زیر مخزنها و ناپدید شدن آن، تخریب جداول در مناطق یک و دو شهری از بین رفتن تابلوهای میلانی و خسارت کامل به مجموعه پینت بال شهربازی و خسارت به وسایل نقلیه شهروندان و آبگرفتگی منازل نیز از خسارات سیل اخیر در بیرجند است.
وی در مورد اقدامات شهرداری در رویارویی با سیل اخیر گفت: لایروبی و شستشوی معابر اصلی و فرعی سطح شهر، تخلیه و آبگیری منازل شهروندان با امکانات شهرداری و دستگاه های ستاد بحران، آماده باش 20 تیم ویژه، همکاری تعداد 750 نفر از پرسنل شهرداری و سازمان های وابسته به صورت تمام وقت، به کارگیری ادوات سنگین، سبک امداد و پشتیبانی شامل لودر، بولدزر، گریدر و تانکر و حضور فعال سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری در سه شیفت کاری برای امداد و نجات و همکاری برای تخلیه آب منازل از اقدامات شهرداری در مقابله با سیل اخیر بود.
معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند افزود: واگذاری تعداد نامحدودی کیسه شن به شهروندان، ساماندهی مسیر آب راه های جنوب و شمال شهر و خاکریزی کمربندی جنوب شهر و ایجاد مسیرهای انحرافی به سمت کانالها، ساماندهی مسیر آب راه های دشت علیآباد و مرمت مسیرها، بازگشایی و لایروبی جوی ها، نظافت سطح شهر و همکاری و امدادرسانی و ارسال تجهیزات فنی به بعضی از روستاهای اطراف شهر بیرجند از دیگر اقدامات است.
عابدینی تصریح کرد: در بارندگی روز سه شنبه در بیرجند 130 مورد آبگرفتگی منازل و 50 مورد انحراف ماشین از جاده روی داد.
به گفته وی اگر اقدامات لازم در خصوص حل مشکل سیل بندی های شهر بیرجند صورت نگیرد در بروز حوادثی مشابه شهر دچار مشکلات فراوانی خواهد شد که در این راستا بعد از سیل اخیر اقدامات موقت انجام شده که در بلند مدت در این زمینه باید اقدامات اساسی صورت گیرد.
نظر شما