پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ فروردین ۱۳۸۸، ۱۶:۳۰

الگوهای صحیح مصرف در فعالیتهای 70 گانه آموزش و پرورش یزد گنجانده می شود

یزد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش و پرورش استان یزد گفت: با توجه به نامگذاری امسال، الگوهای صحیح مصرف در فعالیتهای 70 گانه آموزش و پرورش این استان گنجانده می شود.

محمدرضا باغستانی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: این فعالیتها در قالب برنامه های آموزشی، پرورشی و اداری تعریف شده و اصلاح الگوی مصرف به دلیل همه جانبه نگری این برنامه ها امکان پذیر خواهد بود.

وی با اشاره به جمعیت تحت پوشش فعالیتهای آموزش و پرورش استان یزد افزود: آموزش و پرورش با جمعیت بالای هدف خود می تواند بستر بسیار مهمی برای تحقق پیام رهبر معظم انقلاب باشد.

باغستانی یادآور شد: آموزش و پرورش در استان یزد دارای 200 هزار دانش آموز، 400 هزار اولیای دانش آموزان و بیش از 17 هزار مربی، معلم و ... است که فرهنگ سازی برای هر یک از این افراد، قشر عظیمی از جامعه را با الگوهای صحیح مصرف آشنا می کند.

وی وجود جمعیت بیش از 617 هزار نفری مخاطب در آموزش و پرورش را یک فرصت خواند و تاکید کرد: آموزش و پرورش از این فرصت برای تحقق اصلاح الگوی مصرف بیشترین بهره را خواهد برد.

باغستانی عنوان کرد: با توجه به نزدیک شدن به پایان سال تحصیلی جاری، در این مدت در شورای برنامه ریزی آموزش و پرورش برنامه های ویژه تحقق پیام رهبر معظم انقلاب در این سازمان تدوین می شود و با آغاز سال تحصیلی جدید در مهرماه 88، اولویت برنامه های این سازمان، تحقق اصلاح الگوی مصرف خواهد بود.

کد خبر 854946

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha