پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ فروردین ۱۳۸۸، ۱۵:۱۵

بانک صادرات آماده خصوصی شدن است

مدیر عامل بانک صادرات ایران ضمن تبیین برنامه های سال 88 ، از آمادگی این بانک برای خصوصی شدن در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید برهانی در دیدار نوروزی با مدیران و مسئولان بانک صادرات، کارنامه عملکرد سال گذشته این بانک را بررسی و اهداف آتی این بانک را تشریح کرد.

وی از رشد 19 درصدی منابع، کاهش چشمگیر مطالبات معوق، به کارگیری افزونتر فن آوریهای جدید بانکداری، ارایه خدمات نوین بانکی، افزایش طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی و دستیابی به اهداف تعیین شده، به عنوان مهمترین دستاوردهای سال 87 بانک صادرات ایران یاد و خاطر نشان کرد: بانک صادرات سالی پربار و آینده ای درخشان را در پیش رو خواهد داشت.

برهانی سال 88 را نقطه عطفی برای بانک صادرات خواند و گفت: در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی، بانک صادرات ایران کلیه مقدمات لازم را جهت خصوصی شدن و ورود به بازار بورس انجام داده است و می کوشد با ورود به عرصه خصوصی شدن بیش از پیش در عرصه توسعه اقتصادی کشور و آبادانی میهن اسلامی موثر باشد.

کد خبر 854978

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha