به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، علیرضا نوین شهردار تبریز صبح دوشنبه در مراسم کلنگ زنی این مجموعه اظهار داشت:این پروژه در زمینی بالغ بر چهار هکتار شامل سه سالن سینما،سالن های ورزشی،نگارخانه، و آموزشگاه های مختلف به جای کشتارگاه فعلی احداث خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این مجتمع در محل کشتارگاه کنونی تبریز احداث می شود در خصوص انتقال کشتارگاه نیز خاطر نشان ساخت: این مجتمع به محل جدید واقع در جاده تبریز-آذرشهر در زمینی بالغ بر 20 هزار متر مربع انتقال یافته است.
وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد:امیدوارمیکه با ساخت این مجموعه و ساخت 3زمین چمن مصنوعی،ساماندهی مهرانه رود تا اواخر خرداد ماه و ساخت اولین سالن ازدواج رایگان برای جوانان به شعار شهر سالم و شهر ایینه دست یابیم که امروز اذعان می کنیم هیچ نهاد و سازمانی چون شهرداری چنینی کارهایی را انجام نداده است.
رد ادامه این مراسم اکبری شهردار منطقه چهار تبریز تصریح کرد:خوشحالیم که کشتارگاه تبریز که تهدید بزرگی برای مردم این منطقه محسوب می شد به فرصت تبدیل شده و با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و 325 میلیون تومان این پروژه ساخته می شود و امیدواریم شاهد تمامک زمبنه های فرهنگیب در این مجموعه باشیم.
جواد ششگلانی نایب رییس شورای اسلامی کلانشهر تبریز هم تاکید کرد:منطقه چهار شهرداری جزو مناطقی بود که باید توجه خاصی بدان می شد و با به روی کارامدن شورای سوم این توجه بر مناطق محروم صورت پذیرفت تا ان جایی که با پیگیری اعضای شورای شهر امروز شاهد کلنگ زنی بزرگترین فرهنگسرای شهر هستیم.
نظر شما