پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ فروردین ۱۳۸۸، ۱۱:۰۱

سادات در گفتگو با مهر:

خبرهای شبکه العالم با پیامک برای مخاطبان ارسال می‌شود

خبرهای شبکه العالم با پیامک برای مخاطبان ارسال می‌شود

مدیر شبکه العالم از تغییر رویکرد بخش‌های خبری، تولید برنامه‌های مستند بعد از دو سال وقفه، ساخت موسیقی‌های اختصاصی برای شبکه، تغییر گرافیک تمام برنامه‌ها و جذب خبرنگار از قاره‌های مختلف در سال جاری خبر داد.

سیداحمد سادات درباره برنامه‌های امسال این شبکه به خبرنگار مهر گفت: در سال جدید پوشش خبری شبکه العالم گسترش می‌یابد. به همین دلیل خبرنگاران جدیدی از مناطق و قاره‌های مختلف جذب کرده یا در حال رایزنی با آنها هستیم. به زودی دفتر نمایندگی شبکه العام در سودان در شمال آفریقا راه‌اندازی می‌شود. در این باره موافقت مسئولان سودانی را نیز جلب کرده‌ایم.

وی در ادامه افزود: در مناطق جنوب شرق آسیا هم به دنبال خبرنگاران محلی هستیم و در چین و هند خبرنگاران محلی انتخاب شده و به زودی با آنها قرارداد می بندیم. به منظور پوشش اخبار آمریکای لاتین خبرنگار شبکه العالم عازم کاراکاس شده تا ضمن پوشش اخبار مربوط به ونزوئلا به پوشش رویدادهای کشورهای پیرامونی نیز بپردازد. در مناطقی از شمال آفریقا با کمبود خبرنگار روبرو بودیم که این مشکل نیز مرتفع شد.

مدیر شبکه العالم با اشاره به برخی محدودیت‌های اعمال شده از سوی کشورهای حوزه خلیج فارس گفت: بعد از مکاتبه با بحرین و عربستان برای جذب خبرنگار به نتیجه مطلوب نرسیدیم و آنها مخالف فعالیت العالم در کشورشان بودند، اما ما به صورت غیر رسمی با برخی منابع رسانه‌ای توافق کرده‌ایم. خبرنگاران در عربستان کار خود را از فروردین امسال شروع کرده‌اند و از ماه آینده خبرنگار بحرین نیز فعالیت خود را آغاز می‌کند.

سادات درباره تولید برنامه‌های جدید شبکه العالم توضیح داد: از اردیبهشت‌ماه برنامه صبحگاهی روزانه به مدت یک و نیم تا دو ساعت از ایران و لبنان مستقیم پخش می‌شود و تا پایان سال از بغداد، قاهره و دمشق نیز این برنامه صبحگاهی مستقیم روی آنتن می‌رود. برنامه ویژه انتخابات ریاست جمهوری در ایران و انتخابات لبنان تا اوایل اردیبهشت‌ماه از شبکه العالم پخش می‌شود.

وی ادامه داد: برنامه‌هایی با محوریت فرهنگی، علمی، حقوق بشر، ورزش و اقتصاد هم در قالب‌های مختلف از تهران و بیروت تهیه و پخش می‌شود. همچنین برنامه ویژه‌ای با هدف پوشش دستاوردهای علمی، فناوری‌های پزشکی، دستاوردهای فرهنگی و هنری با محوریت ایران دو بار در هفته پخش می‌شود.

مدیر شبکه العالم درباره تولید برنامه‌های مستند که از دو سال پیش به دلیل مشکلات مالی این شبکه متوقف شده بود، توضیح داد: امسال تولید برنامه‌های مستند در دستور کار شبکه قرار دارد. همچنین با یک شرکت برای تولید برنامه‌ای با محوریت فلسطین در 20 قسمت به توافق رسیده‌ایم.

سادات درباره اصلاح ساختارهای فنی این شبکه گفت: با توجه به فرسوده بودن تجهیزات فنی، اصلاح ساختار فنی همچون ارتقای تجهیزات فنی در شبکه همچون نیوزروم (اتاق خبر) و تجهیزات دفاتر خارج از کشور در برنامه‌های شبکه العام قرار دارد.

وی درباره تغییر گرافیک برنامه‌های این شبکه برای جذب مخاطبان بیشتر توضیح داد: ظرف شش ماهه اول سال جاری گرافیک تمام برنامه‌های شبکه العالم تغییر می‌کند، چرا که گرافیک برنامه‌ها قدیمی شده بود و نیاز به گرافیک جدید داشت.

مدیر العالم در پاسخ به این سئوال که آیا دنبال تهیه موسیقی اختصاصی برای این شبکه هستید توضیح داد: تاکنون موسیقی انتخابی پخش می‌شد و تعداد موسیقی‌های اختصاصی به انگشتان دست هم نمی‌رسید، اما با تمهیدات جدید با تعدادی از موزیسین‌های معروف جهان عرب برای ساخت موسیقی اختصاصی صحبت کرده‌ایم و مخاطبان می‌توانند از اردیبهشت شاهد موسیقی‌های خوبی باشند.

سادات با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی شبکه العالم گفت: از اوایل اسفندماه سال گذشته با توجه به جذب نیروهای جدید، دوره‌های عمومی آموزشی در تهران برگزار کرده و هنوز ادامه دارد. همچنین از خردادماه در بیروت و از تیرماه در تهران دوره‌های آموزش تخصصی در زمینه گویندگی، دبیری خبر، ناظران پخش، مباشر خبر و... با حضور مدرسان متبحر جهان عرب برگزار می‌شود.

وی درباره سایت جدید شبکه العالم توضیح داد: سایت جدید اردیبهشت به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی افتتاح می‌شود. قابلیت سایت به لحاظ نرم‌افزاری و گرافیکی بالا است و خدمات متفاوت به کاربران ارائه می‌دهد. العالم آزمایشی از اواخر اسفند آخرین اخبار شبکه را به عربی برای مدیران شبکه و برخی مسئولان کشوری پیامک کرده و قصد داریم تا خردادماه به زبان فارسی برای اصحاب مطبوعات و مشترکان نیز ارسال کنیم تا در جریان آخرین اخبار ایران و جهان قرار بگیرند.

مدیر شبکه العالم با اشاره به دیگر خدمات سایت جدید شبکه گفت: مخاطبان در سایت جدید می‌توانند برنامه‌های آرشیوی و زنده شبکه العالم را به صورت زنده تماشا کنند. آموزش زبان فارسی و عربی در سایت جدید ارائه می‌شود. در سایت بخش نظرسنجی هم وجود دارد تا با مخاطبان تعامل خوبی داشته باشیم.

سادات درباره مشکلات احتمالی در پخش توضیح داد: شبکه از طریق ماهواره‌های مختلف پوشش دارد و ما دنبال تقویت بخش اینترنتی هستیم، چرا که مخاطبان اینترنت روز به روز در حال افزایش هستند. همچنین بخش کابلی نیز تقویت می‌شود.

وی درباره مشکلات مالی شبکه العالم گفت: پارسال مشکلات زیادی داشتیم و شبکه بدهی کلانی به شرکت‌های مختلف ماهواره‌ای داشت، اما بعد از نقش موثر این شبکه در جریان غزه از سوی دولت کمک‌هایی به این شبکه شد و توانستیم بخش عمده بدهی‌ها را پرداخت کنیم، ولی مشکلات بودجه و بدهی به شرکت‌ها همچنان وجود دارد.

مدیر شبکه العالم درباره تغییر رویکرد بخش‌های خبری این شبکه توضیح داد: با شروع پخش برنامه‌های جدید از اردیبهشت کنداکتور برنامه‌های این شبکه تغییر می‌کند. همچنین شکل، نحوه ارائه و ساختار بخش‌های مشروح خبری نیز تغییر می‌کند، چرا که با وجود رقبای مختلف رسانه‌ای باید به دنبال جذب مخاطبان بیشتر باشیم.

سادات خاطرنشان ساخت: گویندگان بخش‌های خبری افزوده می‌شوند. ما تاکنون مجری مصری نداشتیم، اما تلاش می‌کنیم گویندگان معروف مصری و شمال آفریقا را جذب کنیم. البته در حال رایزنی هستیم و به زودی مجریانی از مصر، موریتانی و سودان هم خواهیم داشت.

وی با اشاره به پخش برنامه خبری جدید با عنوان "انباء و آرا" گفت: این برنامه از خردادماه روی آنتن می‌رود و برنامه‌هایی هم در قالب مطبوعات خواهیم داشت. ما به دنبال تقویت استودیو این شبکه درعراق هستیم تا گویندگان و مجریان شبکه العالم مستقیم از عراق برنامه پخش کنند. فکر می‌کنم این استودیو تا اواخر خرداد‌ماه راه‌اندازی شود.

مدیر شبکه العالم ادامه داد: در حال حاضر هفته‌ای یک بار برنامه مستقیم از قاهره پخش می‌شود. امیدواریم در آینده بتوانیم هفته‌ای دو بار برنامه از قاهره داشته باشیم و برنامه‌هایی مستقیم از سودان پخش شود.

وی درباره وضعیت خضر شاهین خبرنگار شبکه العالم گفت: وکلای ما مستندات را به دادگاه ارائه داده‌اند، اما اسرائیلی‌ها در یک بازی سیاسی مرتب دادگاه را به تاخیر می‌اندازند. البته سفیر ایران در یونسکو صحبت‌هایی با مسئولان آن داشته و آنها برای پیگیری قضیه اعلام آمادگی کرده‌اند. تاکنون سندیکای خبرنگاران جهان عرب در کشورهای فلسطین سوریه، لبنان، موریتانی و مصر و انجمن صنفی روزنامه‌نگاران مسلمان، برخی خبرگزاری‌ها و وزارت ارشاد در ایران از ما حمایت کردند.

کد خبر 855898

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha