پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ فروردین ۱۳۸۸، ۱۷:۳۳

در گفتگو با مهر عنوان شد:

آب شرب استان مهمترین اولویت طرحهای سفر دولت به سمنان

آب شرب استان مهمترین اولویت طرحهای سفر دولت به سمنان

سمنان - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار سمنان گفت: تامین آب شرب استان از مهمترین طرحهای دور دوم سفر هیئت دولت به استان سمنان است.

محمد هادی عموزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان گفت: میزان پیشرفت فیزیکی مصوبات سفر هیئت دولت به استان سمنان تا پایان اسفند ماه سال گذشته 70 درصد بوده است.

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود که این مصوبات تا پایان این ماه به 75 رصد برسد، گفت:مصوبات سفر در بخش مخابرات و تعاون 100 درصد انجام و به پایان رسیده است.

به گفته وی، پیشرفت فیزیکی مصوبات در بخش های گردشگری و اوقاف نیز زیر 50 درصد است.

معاون استاندار سمنان تصریح کرد: امسال تمام مصوبات سفر مقام معظم رهبری به این استان به پایان می رسد و پیشرفت فیزیکی مصوبات سفر رهبری در حال حاضر را بالای 75 درصد عنوان کرد.

عموزاده با بیان اینکه اعتبار لازم برای تکمیل طرحهای در دست اجرا در سالجاری تامین شده است، گفت: طرحهای مورد نظر برای دور دوم سفر هیئت دولت به معاونت اجرایی ریاست جمهوری ارائه شده است.

وی از توافق 50 درصد از طرح های پیشنهادی استان برای دور دوم خبر داد و گفت: این طرح ها پس از نهایی شدن در جلسه هیئت دولت در دور دوم سفر اجرایی خواهد شد.

کد خبر 855915

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha