به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مسعود نصر آزادانی با بیان اینکه عملیات اجرایی پل جوادیه در حال اجراست، گفت: قوس و سازه اصلی یونیک که از نظر معماری و اجرا شکل خاصی دارد درکارگاه توسط تیم مجربی با ظرافت در حال انجام است .
وی با اشاره به این که این سازه برای اولین بار است که در کشور اجرا می شود و تکنولوژی آن پیچیدگی های خاصی دارد، افزود: بخش راهسازی این پروژه که به دلیل معارضان تاسیساتی و ترافیکی و ملکی در خیابان جوادیه تاخیری را ایجاد کرده بود ، تا پایان فروردین به پایان می رسد.
نصر آزدانی درادامه اظهار کرد: در حال حاضر اقدامات بخش سازه ای پروژه در حال انجام است و به جز سازه اصلی اتمام همه مراحل پروژه سه ماه زمان می برد.
مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران با تاکید بر شکل خاص سازه اصلی پروژه تصریح کرد: برش هایی که بر روی هر یک ازقطعات ایجاد می شود گاهی به عمق 60 میلی متر جوش می خورد و این نشان دهنده حساسیت و ظرافت این سازه است.
بر اساس این گزارش ، پل جوادیه به عنوان زیباترین پل خاورمیانه در جنوب تهران است که به دلیل قرار گرفتن در مسیر ایستگاه راه آهن، طراحی آن به گونه ای انجام شده است که بتواند به عنوان نماد و سمبل شهری و ریلی مطرح شود.
نظر شما