محراب آقازاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: نظارت بر محل اسکان موقت و دایم، تامین آب آشامیدنی سالم و نظارت بر دفع فضولات انسانی از جمله نظارتهای بهداشتی است که در این برنامه دنبال می شود.
بر اساس مطالعات زمین شناختی، وقوع زلزله های مخرب 97 درصد از شهرها و روستاهای کشورمان را تهدید می کند و 350 شهر در معرض خطرات ناشی از جاری شدن سیلهای ویرانگر قرار دارد.
رئیس ستاد فوریتهای سلامت وزارت بهداشت با تاکید بر حفظ سلامت محیط با ارائه خدمات بهداشتی افزود: تامین آب آشامیدنی سالم، کنترل و دفع مناسب فاضلاب، سنجش آب به لحاظ کیفیت و کمیت، کنترل آب به لحاظ میکروبی و در صورت لزوم کلرسنجی آب تانکرهای ثابت و سیار از سالیان گذشته در مناطق حادثه دیده اعم از سیل، زلزله و توفان به اجرا در آمده تا از بروز اپیدمی انواع بیماریها جلوگیری شود.
گزارشها نشان می دهد از 41 نوع پدیده بلاخیز شناخته شده در جهان، 31 مورد آن در ایران اتفاق می افتد که سیل، زلزله و خشکسالی متداول ترین آنها است.
آقازاده با بیان اینکه آمار و ارقام موجود حاکی از فعالیت مناسب نیروهای بهداشت محیط در حفظ و ارتقای سلامت محیط در حوادث و بلایا بوده است گفت: دفن بهداشتی لاشه دامهای تلف شده، معدوم کردن مواد غذایی که افراد سودجو در معرض فروش قرار می دهند و یا محصولات تاریخ مصرف گذشته از دیگر اقدامات بهداشت محیط در حفظ سلامت محیط در حوادث و بلایا بوده است.
نظر شما