پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ فروردین ۱۳۸۸، ۱۳:۴۵

نانو ذرات جدید پیرکس تولید شد

نانو ذرات جدید پیرکس تولید شد

روش جدیدی برای ساخت نانوذرات شیشه بوروسیلیکاتی توسط پژوهشگران سوئیسی ابداع شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، این نانو ذرات برای کاربرد در سیستمهای میکروسیالاتی، نسبت به نانوذرات پلیمری یا نانوذرات شیشه‌ ای سیلیکاتی، در مقابل نوسانات دمایی و محیطهای نامناسب شیمیایی پایداری بیشتری را از خود نشان می دهند.

همچنین دامنه کاربرد این نانوذرات قابلیت توسعه به کاربردهای نوری، الکترونیک و زیست‌ پزشکی را نیز دارا است و به طور کلی، نانوذرات با توجه به بالا بودن نسبت سطح به حجم، حاملهای بالقوه و بسیار قابل توجهی برای آنتی ‌بیوتیکها، داروها یا مواد شیمیایی مورداستفاده در آزمایشهای تشخیصی، دارو رسانی هدفمند و یا برای کاتالیز کردن واکنشهای شیمیایی است.  
  
نانوذرات زمانی که در معرض دماهای بالا، برخی مواد شیمیایی یا حتی آب یون‌ زدایی‌ شده قرار می ‌گیرند، متلاشی شده و یا به یکدیگر می پیوندند بنابراین کاربردهای آنها محدود می شود. با استفاده از شیشه بوروسیلیکاتی (پیرکس) به جای شیشه سیلیکاتی یا پلیمرها، می ‌توان به این محدودیتها غلبه کرد اما ساخت این نانوذرات به علت ناپایداری مواد اولیه اکسید بور، تاکنون ممکن نبوده است.

گروهی از پژوهشگران EPFL، روش جدیدی برای ساخت و تعیین مشخصات نانوذرات شیشه بوروسیلیکاتی توسعه داده‌ اند. علاوه بر کاربردهای زیست ‌پزشکی، نانوذرات جدید می ‌توانند در تولید افزاره ‌های باندگپ نوری با کنتراست نوری بالا، عوامل کنتراست برای میکروسکوپ مافوق ‌صوت یا فیلتراسیون شیمیایی توسط غشاء‌ها نیز دارای کاربرد باشند.

این محققان نتایج خود را در مجله Nature Nanotechnology منتشر کرده ‌اند. 

کد خبر 856851

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha