۲۱ فروردین ۱۳۸۸، ۱۲:۳۲

عزیز محمدی در گفتگو با مهر:

انتخاب مایلی کهن سفارش شده نبود/ شانس صعود تیم ملی بالاست

انتخاب مایلی کهن سفارش شده نبود/ شانس صعود تیم ملی بالاست

نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال تاکید کرد: مایلی کهن انتخاب فدراسیون فوتبال بود و هیچ عامل بیرونی در انتخاب وی نقش نداشت.

عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر با بیان این مطلب به خبرنگار مهر افزود : فدراسیون فوتبال با برگزاری نشست‌های کمیته فنی و پس از مشورت با کارشناسان و صاحب نظران گزینه‌های مناسب برای هدایت تیم ملی را انتخاب و با نظر کمیته تیم‌های ملی و تایید هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال محمد مایلی کهن را به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کرد و هیچگونه عامل بیرونی در این انتخاب نقش نداشت.

عزیز محمدی تاکید کرد: عده‌ای تلاش می کنند تا انتخاب مایلی کهن را توصیه‌ای و سفارش شده عنوان کنند درحالیکه فدراسیون فوتبال تنها مرجعی بود که در این زمینه به تصمیم گیری پرداخت و در این انتخاب تنها به نظرات کارشناسان و متخصصین فوتبال توجه کرد.

وی با بیان اینکه مایلی کهن شناخت کاملی از فوتبال ایران و لیگ برتر دارد و در شرایط فعلی بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی بود، اظهار داشت: سوابق مربیگری مایلی کهن در تیم ملی نشان می دهد وی بهترین نتایج تاریخ فوتبال ایران را در دوره مربیگری خود همراه تیم ملی بدست آورده و درحال حاضر از تجربه و بار فنی بیشتری نسبت به آن سال‌ها برخوردار است و در مقطع فعلی می تواند بازهم در تیم ملی افتخار آفرینی کند.

رئیس سازمان لیگ برتر اظهار داشت : هرچند کار تیم ملی برای صعود به جام جهانی کمی دشوار شده ولی هنوز تیم ملی از شانس بالایی برای صعود برخوردار است و با شکست کره شمالی و امارات می توانیم برای چهارمین بار فوتبال ایران را جهانی کنیم.

کد خبر 857104

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha