پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ فروردین ۱۳۸۸، ۱۵:۲۹

برای نخستین بار در مازندران:

طرح همیار انرژی در مدارس قائم شهر اجرا می شود

ساری - خبرگزای مهر: مدیر آموزش و پرورش شهرستان قائم شهر از اجرای طرح همیار انرژی در مدارس این شهرستان برای نخستین بار در استان در راستای اصلاح الگوی مصرف خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قائم شهر، محمدحسین امیری ظهر پنج شنبه در جلسه اصلاح الگوی مصرف شهرستان قائم شهر اظهار داشت: بر اساس تجربه اجرای طرحهای همیار پلیس و بهداشت با تعامل بین دستگاههای اجرایی مرتبط و آموزش و پرورش طرح همیار انرژی نیز در سطح مدارس قائم شهر اجرا می شود.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال اصلاح الگوی مصرف خاطرنشان کرد: مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قائم شهر از طرح هایی در خصوص اصلاح الگوی مصرف در مدارس حمایت می کند.

امیری افزود: ‌با ارائه طرح هایی در خصوص چگونگی پیاده کردن اموری برای صرفه جویی در مصرف در مدارس قائم شهر توسط افراد علاقمند می توانیم این امر را محقق کنیم.

به گفته وی، اجرایی شدن این شعار در مدارس و در قشر دانش آموز می در امر اجرایی شدن این شعار تاثیرگذار است.

مدیر آموزش و پرورش قائم شهر در ادامه تصریح کرد: این نهاد با برگزاری مسابقات و در قالب نمایشگاهها نسبت به تبیین اصلاح الگوی مصرف در جامعه گام بر می دارد.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگ اصلاح الگوی مصرف باید از مدارس بعنوان اصلی ترین کانون در هر جامعه ای که نقش تربیت کننده افراد جامعه را بر عهده دارند آغاز شود.

مدیر آموزش و پرورش قائم شهر بهره گیری از نظرات جوانان و نخبگان در هم اندیشی و تحقق بخشیدن شعار سال را موثر و مفید دانست و گفت: با یک هم اندیشی و تعامل صحیح در سطح شهرستان می توان به تحقق بخشیدن این شعار سرعت داد.

همچنین در این جلسه مدیر مخابرات شهرستان قائم شهر گفت: ایجاد تفکر دیجیتالی در کلیه اقشار جامعه منجر به کاهش هزینه ها شد.

سید ذکریا اسدنیا به مسئله پرداخت قبوض با گردش کاری گسترده اشاره کرد و افزود: در سیستم سنتی صدور، توزیع و پرداخت قبوض هزینه بالایی را بر دوش کشور قرار می دهد که باید این امر مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: در صورتی که با اعمال سیستم دیجیتالی و پیروی افراد جامعه از این کار و انجام امور مربوط به قبوض از سیستم تلفن بانک و دیجیتالی تا حد بسیاری منجر به کاهش هزینه در کشور می شود.

به گفته وی با وجود بسترهای مورد نیاز استفاده از سیستم دیجیتال از قبیل کامپیوتر و اینترنت در نقاط مختلف کشور زمینه انجام امور بصورت دیجیتالی و کاهش هزینه ها را فراهم کرده است.

کد خبر 857214

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha