پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ فروردین ۱۳۸۸، ۱۶:۳۴

یک پروژه عمرانی به ازای هر 16 کیلومتر مربع در حال اجراست

یک پروژه عمرانی به ازای هر 16 کیلومتر مربع در حال اجراست

بوشهر - خبرگزاری مهر: فرماندار دشتستان گفت: در شهرستان دشتستان به ازای هر 16 کیلومتر مربع یک پروژه عمرانی در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، غلامحسین زارعی ظهر پنج شنبه در نشست شورای فنی شهرستان دشتستان اظهار داشت: در سال گذشته بیش از 250 پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر 78 میلیارد تومان در شهرستان دشتستان اجرا شد.

وی افزود: نظارت مستمر شورای فنی برای اجرای مناسب و مهندسی پروژه‌ها باعث حفظ سرمایه‌های مردمی و صرفه‌جویی در اموال می‌شود.

فرماندار دشتستان تصریح کرد: اجرای بیش از 250 پروژه عمرانی در شهرستان دشتستان نشان از توجه دولت به عمران، آبادانی و توسعه این شهرستان دارد.

زارعی بر برنامه‌ریزی و نظارت مستمر بخشداران و فعال کردن شورای نظارتی بخش‌ها تاکید کرد.

معاون دفتر فنی استانداری بوشهر نیز در این نشست گفت: نظارت بر حسن انجام کار و اجرای دقیق پروژه‌ها از لحاظ عملکرد و کیفیت و اجرای مهندسی از اهداف مهم شورای نظارتی استان است.

کرم چرومی افزود: بیش از دو هزار پروژه عمرانی در سطح استان در حال اجراست که از این تعداد 243 پروژه شاخص استانی در ستاد نظارت استان از لحاظ عملکرد، اجرا و فنی و مهندسی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

چرومی با تاکید بر برنامه زمان‌بندی مدون از پروژه‌ها و انعکاس پیشرفت پروژه و رفع موانع اجرای آن‌ها گفت: گزارشات و وضعیت اجرای پروژه‌ها یکی از ملاک‌های مهم ارزشیابی مدیران دستگاه‌های اجرایی است.

کد خبر 857273

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha