پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ خرداد ۱۳۸۳، ۱۲:۴۰

با درخواست چين و هند

گروه هشت به گروه ده تبديل مي شود

رهبران هشت كشور بزرگ صنعتي جهان درخواست هند و چين را براي پيوستن به گروه هشت بررسي مي كنند تا اين گروه به گروه 10 تبديل شود.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه اينترنتي شبكه الجزيره ، سيليوبرلوسكني نخست وزير ايتاليا اعلام كرد رهبران گروه هشت درخواست چين و هند را براي پيوستن به اين گروه به گونه اي كه تبديل به نشست گروه ده شود را بررسي مي كنند.
وي به خبرنگاران گفت: سخن گفتن از اقتصاد در آينده بدون دو كشور(هند و چين)  كه نقش فعال و موثري در صحنه جهاني و بازارهاي اقتصادي دارند، سخن معقولانه نيست.
برلوسكني درباره اينكه آيا رهبران گروه هشت تصميمي دراين زمينه گرفته اند ياخير ، اشاره اي نكرد.
گروه هشت متشكل از آمريكا، ژاپن، آلمان، فرانسه، انگليس، ايتاليا، كانادا و روسيه مي باشد كه ريشه هاي اين گروه به سال 1975 بر مي گردد كه در آن زمان رئيس جمهور اسبق فرانسه ژيسكاردستن خواهان نشست شش كشوربزرگ براي بررسي غير رسمي اقتصاد جهاني در رامپوليه نزديك پاريس شد كه در آن زمان به گروه شش معروف شده بود. كانادا نيز پس از مدت كوتاهي به آن پيوست كه در نتيجه به گروه هفت تغيير نام يافت .  روسيه نيز از 10 سال پيش به اين مذاكرات دعوت شده كه از همان هنگام به گروه 8 مشهور شده است . 

کد خبر 85733

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha