محمدرضا باغستانی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: پذیرش مهمانان نوروزی در استان یزد از 28 اسفندماه گذشته آغاز شد و تا 13 فروردین ماه جاری ادامه داشت.
وی افزود: در این مدت 352 مدرسه در سطح استان یزد برای اسکان مسافران نوروزی آماده سازی و تجهیز شدند که بیشترین تعداد اسکان مسافران در مدارس مرکز استان یزد صورت گرفت.
باغستانی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ریزیها و تقسیم بندی هایی که با همکاری ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی استان یزد صورت گرفت، 210 مدرسه در مرکز استان و 140 مدرسه در سطوح مختلف در مدارس خاص در شهرستانهای استان یزد آماده سازی شد.
وی یادآور شد: مدارس استان یزد در دو قالب مجهز و نیمه مجهز و با نرخهای مصوب و مناسب در اختیار مسافران نوروزی قرار گرفت.
باغستانی با اشاره به حجم بالای اسکان مسافران در مدارس استان یزد، عنوان کرد: حدود یک پنجم مسافران نوروزی استان یزد در مدارس اسکان یافتند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان یزد همچنین یادآور شد: به منظور رفاه حال مسافران، برای سرایداران مدارس کارگاه های آموزشی به منظور پذیرایی و آشنایی با نحوه اسکان مسافران نوروزی یزد برگزار شد.
امسال بیش از 900 هزار مسافر در سراسر استان یزد در مراکز مختلف اقامتی اسکان یافتند.
نظر شما