پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ فروردین ۱۳۸۸، ۱۵:۴۸

امام جمعه یزد:

دستیابی ایران به انرژی هسته‌ ای حاصل تحریم‌های آمریکاست

دستیابی ایران به انرژی هسته‌ ای حاصل تحریم‌های آمریکاست

یزد - خبرگزاری مهر: حجت الاسلام محمدعلی صدوقی گفت: دستیابی امروز ایران به انرژی هسته ای با استفاده از توان دانشمندان جوان ایرانی حاصل تحریمهای آمریکاست.

به گزارش خبرنگار مهر در یزد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در خطبه های این هفته نماز جمعه اظهار داشت: آمریکا هنوز نمی تواند باور کند که کشور ایران با این همه تحریم توانسته باشد به انرژی هسته ای دست پیدا کند و به همین دلیل همواره در حال کارشکنی برای ایران است.

وی افزود: آمریکا هیچگاه گمان نمی ‌کرد ایران در شرایطی که در همه ابعاد تحریم و با آن قطع رابطه شده، بتواند با چنین جهش علمی بزرگی مواجه شود.

صدوقی یادآور شد: آمریکا هنوز در بهت و حیرت دستیابی به انرژی هسته‌ای به سر می‌برد و مردم و مسئولان باید مراقب دسیسه ‌های این دشمن قسم خورده ایران و اسلام باشند.

خطیب جمعه یزد در بخش دیگری از خطبه‌ های این هفته نمازجمعه یزد با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال اصلاح الگوی مصرف بیان داشت: اصلاح الگوی مصرف و صرفه‌ جویی از مبانی اعتقادی دین اسلام است و تلاش برای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب در واقع تلاش برای عمل به فرامین اسلام است.

وی به مسئولان تاکید کرد: صرفه‌ جویی را ابتدا از خود شروع کنند و در ادارات دستورالعملهای اصلاح الگوی مصرف را اجرایی کنند.

کد خبر 857759

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha