پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۲ فروردین ۱۳۸۸، ۱۰:۳۸

نماینده آیت الله سیستانی درباره بازگشت خشونت ها به عراق هشدار داد

نماینده آیت الله سیستانی درباره بازگشت خشونت ها به عراق هشدار داد

نماینده آیت الله سیستانی در خطبه های نماز جمعه کربلا به بازگشت خشونت ها در عراق هشدار داد و خواستار اتحاد تمامی طیف های سیاسی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اصوات العراق، شیخ مهدی کربلایی اظهار داشت که انفجارهای اخیر بغداد زنگ هشداری به تمامی طیف های سیاسی است که اختلافات خویش را کنار بگذارند.

وی تصریح کرد که اقدامات تروریستی اخیر بغداد و برخی شهرهای دیگر نقض امنیتی به شمار می رود و مسئولان باید علت آنها را تشخیص دهند زیرا این اقدامات دارای پیامدهای خطیری است.

نماینده آیت الله سیستانی در کربلا خاطرنشان کرد که ناامنی، اعتماد شهروندان به سرویس های امنیتی و دولت را از بین می برد و باعث افزایش درخواست ها برای حضور نیروهای بیگانه در کشور می شود.

"صدرالدین قپانچی" خطیب جمعه نجف نیز در خطبه های نماز جمعه اظهار داشت: دین روند سیاسی عراق را هدایت می کند و احزاب سیاسی باید به استراتژی های خود که شایسته است عراقی باثبات، مستقل و مبتنی بر اصول اسلام را محقق کند، باز گردند.

"محمود العیساوی" در خطبه های نماز جمعه بغداد نیز خواستار اتحاد تمامی طیف های عراقی و کنار گذاشتن اختلافات شد زیرا این اختلافات تنها به نفع دشمنان عراق است.

لازم به ذکر است بغداد و برخی شهرهای عراق هفته گذشته روزهای خونینی را پشت سر گذاشته و دستکم 40 نفر کشته و ده ها تن زخمی شدند.

کد خبر 857968

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha