پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ فروردین ۱۳۸۸، ۱۰:۵۵

قربانی عنوان کرد:

نهادینه سازی همکاریهای علمی بین المللی در دانشگاهها

نهادینه سازی همکاریهای علمی بین المللی در دانشگاهها

قائم مقام وزیر علوم با تشریح برنامه های مرکز همکاریهای علمی و بین المللی وزارت علوم در سال جدید، از نهادینه سازی همکاریهای علمی و بین المللی در دانشگاهها خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ارسلان قربانی امروز در دومین روز از نشست روسای دانشگاههای کشور در سازمان سنجش آموزش افزود: تحولات بین المللی، جهانی شدن علم با نگاه جمهوری اسلامی ایران، سند چشم انداز، تبدیل حوزه ستادی وزارت علوم به ستاد توسعه علم، دیپلماسی آکادمیک، ترافیک علمی، هماهنگی و همگرایی در همکاریهای علمی بین المللی، ملاحظات امنیتی و پارادایم سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران چشم اندازهای مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم است.

وی با اشاره به اهداف وزارت علوم در امور بین الملل در سال 88 گفت: نهادینه سازی همکاریهای علمی بین المللی در دانشگاهها، پایش وضعیت همکاریهای بین المللی دانشگاهها، توسعه کمی و کیفی پروژه های مشترک بین المللی، تأکید بر فعالیت کمیته های مشترک علمی و فناوری، توسعه برنامه مبادلات علمی آموزشی، فناوری و فرهنگی میان وزارت علوم و وزارتخانه های سایر کشورها، نهادینه کردن دیپلماسی آکادمیک و ترافیک علمی در کشور و توسعه همکاری با نهادهای منطقه ای از جمله سازمان کنفرانس اسلامی اشاره کرد.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل تأکید کرد: توسعه فعالیت مرکز انتقال علم و فناوری وابسته به اتحادیه همکاریهای منطقه ای کشورهای حاشیه اقیانوس هند، برگزاری اولین نشست وزرای آموزش عالی و تحقیقات و فناوری کشورهای عضو ECO IOR و ARC، رایزنی برای نهایی کردن تأسیس دبیرخانه رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام در ایران، نهادینه کردن ISO در جهان اسلام و دنیا، انجام امور مربوط به نهایی کردن ایجاد سه شبکه مجازی پارکهای علم و فناوری دانشگاهها و نانو فناوری در سطح جهان اسلام از دیگر برنامه های مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم به شمار می آید.

وی تلاش و پیگیری برای توسعه همکاریها با سایر سازمانها و مجامع علمی بین المللی و منطقه ای از جمله سزامی و اتحادیه دانشگاههای حوزه دریای خزر، شرکت در کنفرانسهای علمی بین المللی و دوره های فرصت مطالعاتی، گسترش زبان فارسی، ایران شناسی و اسلام شناسی در سطح بین المللی، برگزاری همایش نخبگان برتر خارج از کشور و ایجاد بانک اطلاعات نخبگان ایرانی را سایر برنامه های مهم وزارت علوم برای سال جاری عنوان کرد.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل خاطر نشان کرد: دانشگاههای بزرگ و مادر کشور باید در مناطق آزاد به خصوص جزیره قشم که پتانسیل بالایی برای راه اندازی مراکز علمی دارند، اقدام به راه اندازی مراکز دانشگاهی کنند.

کد خبر 857978

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha