پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۲ فروردین ۱۳۸۸، ۱۱:۵۱

برای رتبه بندی این شرکتها ؛

بازرسی از شرکتهای کارگزاری آغاز می شود

بازرسی از شرکتهای کارگزاری آغاز می شود

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از برگزاری جلسات منظم با بورسها و تشکلهای تحت نظارت سازمان خبر داد و اعلام کرد: بازرسی از شرکتهای کارگزاری برای رتبه‌بندی آنها از سه ماه آینده آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار، علی صالح‌آبادی در نخستین نشست خود با مدیران سازمان بورس و اوراق بهادار در سال 88 برنامه‌های سازمان را در سال جاری تشریح کرد و از آماده‌سازی برنامه بلند مدت سازمان در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهدار گفت: در ابتدای سال برنامه‌هایی را برای حوزه‌های معاونتی تنظیم می‌کنیم تا میثاقی برای عملکرد واحدهای مختلف در سال 88 باشد و هر یک از معاونتها بر آن اساس فعالیتهای خود را دنبال کند.

وی اعلام کرد: مقرر شده است سازمان در جریان فعالیتهایی که بورسها و تشکلهای تحت نظارت (شرکت بورس اوراق بهادار، بورس کالا، کانون کارگزاران و ...)‌ انجام می دهند قرار بگیرد. از همین رو، جلسات منظمی از نیمه اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. در این صورت فعالیتها با هماهنگی بیشتری انجام و از اتلاف منابع و انرژی جلوگیری می‌شود.

صالح آبادی در خصوص مزایای برگزاری چنین جلساتی گفت:‌ بسیاری از کارگزاران نمی‌توانند به سرعت خود را با تغییرات یا برنامه‌های سازمان هماهنگ کنند، چراکه انجام برخی از فعالیتها زمانبر بوده و کارگزاران نیازمند آموزش یا تهیه ملزومات هستند، در حالیکه با برگزاری چنین جلساتی، اخبار و برنامه‌های سازمان در اختیار آنها قرار گرفته و برای هماهنگی با شرایط تازه مدت زمان بیشتری خواهند داشت."

سخنگوی سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به تصویب دستورالعمل رتبه‌بندی کارگزاران تصریح کرد: برای بازرسی و نظارت از شرکتهای کارگزاری سه ماه فرصت در نظر گرفته شده است تا کارگزاران در این مدت بتوانند تمهیدات و معیارهای لازم را فراهم و شرایط خود را منطبق با استانداردها کنند. از همین رو، بازرسی شرکتهای کارگزاری به منظور رتبه‌بندی آنها از سه ماه آینده آغاز خواهد شد.

کد خبر 858074

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha