پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ فروردین ۱۳۸۸، ۱۲:۳۰

آرین منش پیش بینی کرد؛

احتمال تکرار هشت ساله شدن دوره ریاست جمهوری روسای قبلی در این دوره

احتمال تکرار هشت ساله شدن دوره ریاست جمهوری روسای قبلی در این دوره

مشهد - خبرگزاری مهر: نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: به نظر می رسد روال دوره هشت ساله ریاست جمهوری روسای قبلی جمهوری اسلامی در این دوره هم تکرار شود.

جواد آرین منش در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد اظهار داشت: چه افرادی به مجموعه انتخابات اضافه شوند و چه اضافه نشوند، احمدی نژاد گزینه اصلی اصولگرایان در انتخابات خواهد بود.

وی ادامه داد: اصولگرایان با برگزاری جلسات به خصوص در جبهه پیروان خط امام و رهبری به این جمع بندی رسیده اند که احمدی نژاد بهترین گزینه برای حضور در انتخابات بین چهره های شاخص است.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به زودی پیروان خط امام و رهبری به طور رسمی احمدی نژاد را به عنوان کاندیدای خود معرفی خواهند کرد.

آرین منش خاطرنشان کرد: جریان اصولگرایان خود را مطیع اوامر رهبری می داند و مطیع قانون اساسی، سیاستها و چشم انداز 20 ساله کشور است.

این نماینده مجلس با اشاره به دهه چهارم انقلاب به عنوان دهه پیشرفت و عدالت یادآور شد: بر اساس سیاستهای ترسیم شده انتظار داریم هر کسی رئیس جمهور شود سیاستهای برنامه پنجم توسعه که اساسی ترین کار مرتبط با دولت نهم خواهد بود را در پیش گیرد تا این سیاستها شکل اجرایی و عملیاتی به خود بگیرد.

وی افزود: بنابراین سال نخست دوره دهم ریاست جمهوری سال تدوین و تصویب برنامه پنجم توسعه کشور و سالهای بعد از آن نیز زمان اجرای برنامه پنجم توسعه است که باید مبتنی بر پیشرفت و سیاستهای ترسیم شده باشد.

آرین منش در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر معرفی کاندیدای دیگری از سوی اصولگرایان برای شرکت در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان داشت: اصولگرایان در قالب دولت ائتلاف ملی و فراگیر بحث حضور آقای محسن رضایی در انتخابات را مطرح می کنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اقبالی که مردم نسبت به عملکرد دولت دارند، احتمال پیروزی آقای احمدی نژاد زیاد است و به نظر می رسد روال دوره هشت ساله ریاست جمهوری روسای قبلی جمهوری اسلامی در این دوره هم تکرار شود.

کد خبر 858381

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha