پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ فروردین ۱۳۸۸، ۱۰:۲۵

المیپک هنرهای رزمی آسیا/

چاه خندق حضور در المپیک آسیایی را از دست داد/ قاسمی نژاد جایگزین شد

چاه خندق حضور در المپیک آسیایی را از دست داد/ قاسمی نژاد جایگزین شد

عضو تیم ملی جودو کشورمان در تمرینات تیم ملی مصدوم شد تا شانس حضور در المپیک هنرهای رزمی آسیا را از دست دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا چاه خندق جودوکار وزن 81- کیلوگرم تیم ملی که خود را آماده حضور در المپیک هنرهای رزمی می کرد در تمرینات این تیم مصدوم شد تا در فاصله 10 روز به اعزام از سفر به تایلند بازبماند.

شب گذشته شورای فنی در همین رابطه تشکیل جلسه داد و پس از بررسی وضعیت چاه خندق و گزارش پزشکان در نهایت تصمیم به جایگزینی حمید قاسمی نژاد به جای وی در این وزن گرفت.

علی چالاک ، محسن ذکریا و علی معلومات دیگر جودوکاران تیم ملی اعزامی به رقابتهای رزمی آسیا هستند. شورای فنی در مورد نحوه انتخاب تیم ملی برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در جلسه  روز دوشنبه تصمیم گیری خواهد کرد. 

کد خبر 858557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha