پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ فروردین ۱۳۸۸، ۱۲:۵۵

در سال گذشته محقق شد؛

تولید یک میلیون و 70 هزار بشکه نفت در بزرگترین شرکت بهره برداری کشور

تولید یک میلیون و 70 هزار بشکه نفت در بزرگترین شرکت بهره برداری کشور

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون گفت: در سال گذشته، توان تولید نفت در حوزه عملیاتی این شرکت برای سومین سال پیاپی به میزان روزانه 18 هزار بشکه افزایش یافت و تولید واقعی این شرکت به یک میلیون و 70 هزار بشکه در روز رسید.

عبدالمهدی مجتهدی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: این میزان تولید در حالی محقق شده که رقم تولید پیش بینی شده شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون در سال گذشته، یک میلیون و 50 هزار بشکه در روز بوده است.

وی ادامه داد: در سال گذشته با انجام عملیات فنی و اقدامات تخصصی در بخشهای مختلف، تولید نفت در این شرکت برای سومین سال پیاپی افزایش یافت، به گونه ای که افزایش تولید این شرکت در سالهای 1385و 1386 به ترتیب 15 هزار و 900 بشکه و 17 هزار بشکه در روز ثبت شد و در سال 1387 نیز این میزان به 18 هزار بشکه در روز افزایش یافت.

مجتهدی با اشاره به برنامه های افزایش تولید از حفاری چاه های توسعه ای، تعمیری و انجام عملیات ترمیمی ادامه داد: حفاری 13 حلقه چاه برای تولید 13 هزار و 500 بشکه در روز، برنامه این شرکت در زمینه حفاری چاه های توسعه ای بود که تا پایان بهمن ماه سال گذشته 14 حلقه چاه توسعه ای حفاری شد، در نتیجه حفاری این تعداد چاه به میزان روزانه 16 هزار و 900 بشکه به توان تولید نفت در این حوزه عملیاتی افزوده شد.

وی اظهار داشت: در زمینه حفاری چاه های تعمیری نیز طبق برنامه، حفاری سه حلقه چاه برای تولید 6 هزار بشکه در دستور کار این شرکت بود که تا پایان بهمن ماه سال گذشته، با پایان حفاری این تعداد حلقه چاه، هفت هزار و 200 بشکه به تولید شرکت نفت و گاز کارون افزوده شد.

مجتهدی افزود: در سال گذشته طبق برنامه از پیش تعیین شده، با انجام اقدامات ترمیمی روی چاه های نفت باید روزانه 39 هزار بشکه نفت به میزان تولید این شرکت افزوده می شد که این رقم در ابتدای اسفند سال گذشته به 34 هزار و 100 بشکه نفت رسید.

کد خبر 858591

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha