به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی رویترز 8 دانشجوی چینی که با استفاده از ابزارهای فنی مانند تلفن همراه و گوشیهای بی سیم داخل گوش اقدام به تقلب کرده بودند دستگیر شده و روانه زندان شدند.
بنابر همین گزارش این دانشجویان از خارج از جلسه امتحان توسط والدینشان کمک می شدند.
این اتفاق در ایالت ژیجیانگ که از ایالتهای مرفه نشین چین است صورت گرفته و مشخص شده که این دانشجویان از سال 2007 تا کنون با استفاده از این شیوه در امتحانات تقلب می کرده اند.
تحقیقات پلیس نشان می دهد یکی از والدین از یکی از دانشجویان همان دانشکده می خواسته که پاسخ سئوالات را بدهد و آنها را به صورت مکتوب به وی بدهد، وی سپس با استفاده از تلفن همراه و گوشی های بی سیم برای فرزندش می خوانده تا پاسخها را بنویسد.
این پدر برای گرفتن پاسخ سوالات مورد نظر چند ساعتی یکی از دانشجویان را به همراه خود به مکان دیگری می برده و در قبال این چند ساعت همکاری به وی پول می داده است.
چندی قبل پلیس امواج غیر عادی خاصی را در نزدیک دانشکده مورد شناسایی قرار داده و با بررسیهای بیشتر موفق به کشف موضوع شده است.
این دانشجویان به دلیل تخلفات مکرر در زندان بسر می برند.
نظر شما