پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ فروردین ۱۳۸۸، ۱۵:۲۷

وزارت کشور تایلند به اشغال مخالفان دولت درآمد

وزارت کشور تایلند به اشغال مخالفان دولت درآمد

با ادامه بحران سیاسی در بانکوک، وزارت کشور تایلند به اشغال مخالفان دولت درآمد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرانس 24، درگیری ها بین لباس قرمزهای مخالف دولت تایلند و نیروهای امنیتی این کشور تشدید شده و در حالی که نخست وزیر تایلند در هشدار به تظاهرات کنندگان از احتمال استفاده از زور علیه معترضین خبر داده است، معترضین ساختمان وزارت کشور را اشغال کردند.

با ورود صدها تظاهرات کننده تایلندی به وزارت کشور، ماشین های مقامات تایلند حاضر در این ساختمان حین خروج از ساختمان وزارتخانه با حمله مردم مواجه شد.

این تظاهراتها که روز گذشته به لغو نشست آسه آن در تایلند انجامید زمانی شدت یافت که "اریسمان پونگرونگرونگ" رهبر معترضان در منزل مسکونی اش در بانکوک دستگیر شد.

ماموران پلیس وی را به اتهام تحریک معترضان به ربودن نخست وزیر و ایجاد آشوب وناآرامی در کشور دستگیر کردند.

تایلند از هفته گذشته شاهد گسترده ترین تظاهرات ضد دولتی بود. شدت این اعتراضها به حدی رسید که نشست آ.سه.آن که قرار بود در تایلند برگزار شود به تعویق افتاد.

اغلب افراد حاضر در تظاهرات های روزهای گذشته تایلند را طرفدران نخست وزیر سابق این کشور تشکیل می دادند.

کد خبر 859052

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha