پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ فروردین ۱۳۸۸، ۱۰:۵۰

در گفتگو با مهر تاکید شد:

مصوبه شوراى عالى ترافیک غیر کارشناسی است

مصوبه شوراى عالى ترافیک غیر کارشناسی است

یک متخصص حمل و نقل مصوبه شوراى عالى، ترافیک کشور مبنى بر تبدیل دو کریدور متروى تهران به خطوط ریلى هوایى (منوریل) را ناشی از مواضع غیر کارشناسی و سیاسی دانست.

محمد حسن شهیدی در گفتگو با خبرگزاری مهر با اعلام این مطلب گفت : بدون شک با این وجود مباحث کارشناسی و تخصصی بی نتیجه مانده است و من روش برخورد با این قضیه را درست و پسندیده نمی دانم چرا که مطالعات قبلی در رابطه با مترو مستند بر  تحقیقات کارشناسی بوده است.

این کارشناس ترافیک افزود : هر کدام از دو مسئله مترو و منوریل اگر چه وسایلی برای جابجایی مسافر به حساب می آیند اما دو مبحث جداگانه هستند چرا که تعداد مسافری که مترو در هر ساعت جابجا می کند دست کم 4 تا 5 برابر منوریل است.

در همین حال نیز روز گذشته رئیس شورای شهر تهران طرح تصویب شده در شورای عالی ترافیک را مورد نظر وزارت کشور دانست و از نبود منوریل در پیشنهاد شورای شهر تهران و تغییر مباحث جلسات مشترک شورای شهر و دولت خبر داد.

مهدی چمران گفته بود تغییرات اعمال شده در طرح جامع حمل و نقل و ترافیک از سوی شورای‌عالی ترافیک با مصوبه شورای اسلامی شهر تهران هماهنگ نیست.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه یکصد و هشتاد و سومین جلسه شورای شهر ادامه داده بود: شورای شهر هنگام ارائه طرح جامع ترافیک به دولت 18 جلد مطالعات کارشناسی ضمیمه آن کرد، اما مبنای تصمیم شورای‌عالی ترافیک در تغییرات اعمال شده معلوم نیست بنابراین شورای شهر تهران خواستار دلایل و مستندات کارشناسی تغییرات اعمال شده از سوی شورای‌عالی ترافیک در طرح جامع ترافیک تهران است.

کد خبر 859430

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha