پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۴ فروردین ۱۳۸۸، ۱۴:۰۹

مایکل شین در "ماه نو" بازی می‌کند

مایکل شین در "ماه نو" بازی می‌کند

بازیگر فیلم‌های "فراست / نیکسن" و "ملکه" به گروه بازیگران "ماه نو" دومین فیلم از مجموعه خون‌آشامی "گرگ و میش" اضافه شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ورایتی اعلام کرد فیلمبرداری این پروژه به تهیه‌کنندگی استودیو سامیت اینترتینمنت از ماه پیش آغاز شد و مایکل شین بریتانیایی در آن به نقش وولتری رهبر اجتماعی از خون آشامان ظاهر می‌شود.

"گرگ و میش" اولین فیلم این مجموعه به کارگردانی کاترین هاردویک 21 نوامبر پارسال اکران شد و فروش جهانی آن به 380 میلیون دلار رسید.

"گرگ و میش" بر مبنای مجموعه‌ای پرفروش به همین نام نوشته استفانی مایرز ساخته شده و درباره دوستی یک دختر نوجوان با خون‌آشامی فناناپذیر است که مورد تهدید یک گروه خون‌آشام دیگر قرار می‌گیرد.

بازیگران اصلی فیلم اول شامل رابرت پاتینسن به نقش ادوارد، کریستن استیوارت به نقش بلا و تیلور لوتنر به نقش جیکاب نقش‌های خود در فیلم اول را تکرار می‌کنند و کریس وایس به عنوان کارگردان جایگزین هاردویک شده است.

جیکاب شخصیت اصلی فیلم "ماه نو" است و این بار بلا در حالی که مورد تهدید وولتری است، به درون دنیای گرگ‌نماها، دشمنان آبا و اجدادی خون‌آشامان کشیده می‌شود. این فیلم 20 نوامبر امسال در بازار آمریکای شمالی روی پرده می‌رود.

مایکل شین در سه فیلم مجموعه ترسناک "دنیای زیرین" نیز به نقش یک گرگ‌نما ظاهر شد. این بازیگر 40 ساله سه سال پیش در فیلم "ملکه" نقش تونی بلر را ایفا کرد و پارسال در "فراست / نیکسن" به نقش دیوید فراست مجری معروف بریتانیایی ظاهر شد.

کد خبر 859654

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha