به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یل دیلی نیوز، شرکتکنندگان در این همایش نهادها و رهبران جامعه اسلامی امریکا را مورد بررسی قرار دادند تا به راهکارهای پی ببرند که رهبران میتوانند با اتخاذ آنها ارتباطهای بهترین با نسل آینده مسلمانان امریکایی داشته باشند.
جلسهها و میزگردهای نشست امسال که طی روزهای شنبه و یکشنبه 22 و 23 فروردین ماه برگزار شد همچنین بر راهکارهای ارتقای فعالیتهای سیاسی و اجتماعی جامعه اسلامی امریکا بهویژه جوانان تمرکز کردند.
رحیم سیانی به عنوان یکی از برگزارکنندگان این همایش اظهار داشت: اعتقاد دارم که ارزش اسلامی اقدام کردن و خدمت کردن با ایده شهروند بودن انطباق دارد.
کارشناسان و علمای شرکتکننده در این همایش مقالاتی را با موضوعات " افزایش نهاهای آموزشی مسلمانان امریکایی" ، " اوباما و جامعه مسلمان امریکایی" ، " توسعه رهبران امروز در فضای شهری" و همچنین نقشها و مسئولیتهای رهبران جامعه ارائه کردند.
عمر باجوا یکی فعالان این همایش ابراز امیدواری کرد که این همایش نه تنها سکوی آکادمیک برای علما باشد تا بتوانند به بحث درباره مقالات خود پرداخته که همچنین فرصتی برای گفتگوی اعضای جامعه و مساجد محلی فراهم شود.
ادوارد کورتیس استادیار مطالعات دینی در دانشگاه ایندیانا نیز طی سخنرانی خود به باورهای نادرستی اشاره کرد که درباره مسلمانان از دهه 1920 شکل گرفت و همچنین از رهبران جامعه اسلامی خواست به رویدادهای تاریخ توجه بیشتری داشته باشند.
موضوعات قانون اسلامی، پرسشهایی درباره اعتبار و تغییر، تفکر اسلام و علوم مدرن، علم تفسیر متون مقدس و آینده اسلام در امریکا از سایر موضوعات مورد بحث در همایش شهر ییل بودند.
نظر شما