۲۴ فروردین ۱۳۸۸، ۱۷:۰۱

میرحسین در دانشگاه ایلام:

آمار غلط نمی دهم / در سال 68 منجمد نشده ام / سیاست های آمریکا تغییر اساسی نداشته است

آمار غلط نمی دهم / در سال 68 منجمد نشده ام / سیاست های آمریکا تغییر اساسی نداشته است

میر حسین موسوی با بیان اینکه متن سیاست خارجی آمریکا در هر دوره همان سیاست های دوره قبلی با 4 یا 5 درصد تغییر است، گفت: هیچ جای تعجب ندارد که بخواهم سیاست های احمدی نژاد، خاتمی و یا هاشمی را در صورت پیروزی دنبال کنم اما قطعا بهره گیری از فضایی پرسر و صدا برای استفاده های داخلی را به نفع کشور نمی دانم.

به گزارش خبرنگار مهر میرحسین موسوی در ادامه اولین سفر استانی خود به ایلام ظهر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه ایلام حاضر شد و پس از بیان سخنانی کوتاه به سئوالات دانشجویان این دانشگاه پاسخ گفت.

موسوی اعتماد به جوانان را اصلی مهم در پیروزی انقلاب و موفقیت اهداف آن ذکر کرد و یادآور شد: این تحول که جامعه جوانان خود را جدی بگیرد، مهمترین پیام پیروزی انقلاب بود لذا می طلبد که جوانان را بیشتر مورد اعتماد قرار دهیم و ازعدم اعتماد آنان که باعث رویگردانی این قشر از دولت می شود اجتناب کنیم.

وی افزود:  بنده قطعا به جوانان اعتماد خواهم کرد.

موسوی در ادامه این نشست ودر پاسخ به سئوالی درباره اینکه معنای اصولگرایی واقعی از دیدگاه وی چیست؟ گفت: استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی با تهدید و قلع و قمع سازگار نیست و هرگاه به جوانان و انجمن های اسلامی اعتماد کرده ایم جامعه بهتر بهره برده است لذا باید گفت که این تعبیر اصولگرایی همراهی با جوانان و به معنای اعتماد به آنان است.

وی ادامه داد: مشکل اساسی که امروز پیدا کرده ایم این است که متاسفانه قانون از سوی عده ای دور زده می شود و وقتی این کار را در یک کار اقتصادی و حتی یک تصمیم کوچک دولتی انجام می دهیم زمینه برای گسترش آن فراهم می شود. بنابراین اگر طالب پیشرفت کشور هستیم باید قانون همراه با عدالت و آزادی داشته باشیم. بنده نیز ایرانی را می پذیرم که به ارزشهای اخلاقی و عادلانه خود همراه با پیشرفت بنگرد.

یکی از دانشجویان در ادامه سئوال خود را به طنز از موسوی این گونه پرسید: "مهندس 20 سال گذشته نبودی؛ راستشو بگو کجا رفته بودی" که میر حسین پاسخ داد: عده ای به گونه ای از بنده صحبت می کنند که گویی من در سال 68 منجمد شده و پس از آن به جامعه امروز پرتاب شده ام. بنده درمجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای عالی انقلاب فرهنگی و دردانشگاه به عنوان استادیار علوم سیاسی مشغول بوده ام.

وی افزود: در آن دوران احساس می کردم که استقراری از لحاظ قانون در کشور برپاست و هرگز از روی کار آمدن یک اصلاح طلب یا یک اصولگرا نگران نبودم تا اینکه رسیدیم به وضعیت فعلی و احساس کردم که زمان، زمان دیگری است و بر اساس نظر بنده مشکلاتی وجود دارد.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در 20 ساله گذشته بنده با جامعه میلیونی هنرمندان، فرهیختگان و روشنفکران ارتباط داشتم و این به دلیل رابطه وسیع من و روشنفکران قبل از پیروزی انقلاب بود که فکر نمی کنم که هیچ کس به اندازه من از این ارتباط برخوردار باشد. در فرهنگستان هنر طی این سالها 350 جلد از مباحث نظری هنر و فرهنگ را به چاپ رسانیدم که می تواند در این وضعیت آشفته فرهنگی و هنری کشور  به ما کمک کند و در حال حاضر هم با حسرت از فرهنگستان هنر جدا شده و پا به عرصه انتخابات گذاشته ام.

میر حسین موسوی در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان اعلام کرد که موضع شما در بحث سیاست خارجی و موضع هسته ای همان سیاست های احمدی نژاد است، خاطرنشان کرد: بنده بدترین وضعیت یک کشور را این گونه می دانم که دولتی بیاید همه سیاست های قبلی را تغییر دهد و خود را علامه دهر بداند و بخواهد همه چیز را تغییر دهد.

وی با بیان اینکه متن سیاست خارجی آمریکا در هر دوره همان سیاست های دوره قبلی با 4 یا 5 درصد تغییر است، گفت: هیچ جای تعجب ندارد که بخواهم سیاست های احمدی نژاد، خاتمی و یا هاشمی را در صورت پیروزی دنبال کنم اما قطعا بهره گیری از فضایی پرسر و صدا برای استفاده های داخلی را به نفع کشور نمی دانم.

موسوی با اشاره به اینکه در موضع هسته ای قطعا بر حق مسلم خود خواهیم ایستاد، یادآوری کرد که دلیلی ندارد به نوعی این مسئله را مطرح کنیم که حساسیت همگی را بر علیه خود برانگیزانیم. وی تاکید کرد  بنده از هرنوع حادثه جویی ، ماجراجویی و ایجاد سر و صدایی که برای مان ضرر دارد اجتناب خواهم کرد.

وی درباره بحث سرمایه گذاری و بیان دیدگاههای خود در این باره و عملکرد دولت نهم در این موضع گفت: آیا کشوری مدیران بزرگترین بانکش را که بانک ملی است ظرف مدت 4 سال 4 بار تعویض می کند؟ آیا می تواند سرمایه خارجی بیاورد؟ دوستان بعضی وقت ها برای چند ماه هم نمی توانند برای ورزش یک مدیر را تحمل کنند.

وی در پاسخ به سئوال دانشجویی که خواستار بیان نسبت وی به طور مشخص با احزاب مشارکت، مجاهدین و کارگزاران شد گفت: من نمی دانم باید چکار کنم و بگویم چرا مشارکت، مجاهدین انقلاب و کارگزاران از بنده دفاع می کنند. بله ، اختلاف عقیده داریم ولی افراد ممکن است با اختلاف سلایق با یکدیگر همکاری سیاسی داشته باشیم ضمن اینکه شما با چه استدلالی یک حزب مجوزدار و قانونی را محکوم می کنید؟

وی با بیان اینکه من در دوره 8 سال دفاع مقدس با سلایق مختلف کار کردم، افزود: هیچ دلیلی ندارم از بهترین مدیران کشور به دلیل اختلاف سلیقه استفاده نکنم. در کشور اگر سعه صدر برای مدیران با تجربه وجود نداشته باشد قطعا متضرر خواهیم شد.

به گزارش مهر ، میرحسین موسوی با بیان اینکه مدیران با تجربه برای کشور مهمتر از چاههای نفت هستند خاطرنشان کرد: بنده استقبال می کنم که همه گروههای مجوزدار و قانونی در انتخابات چه در اصلاح طلبان و چه در اصولگرایان از بنده حمایت کنند.

وی در پاسخ به سئوال دانشجویی که از راهکارهای موسوی برای استقرار عدالت و آزادی توامان در دولت آینده جویا شد گفت: مفهوم عدالت ممکن است برداشت های مختلفی داشته باشد اما استقرار عدالت در کنار آزادی و قانون می تواند ایرانی پیشرفته را بسازد.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به دانشجویی نظر خود را درباره سفرهای استانی این گونه بیان کرد: رفتن به استانها ، رسیدگی به دردهای مردم و صحبت با آنها کار مفیدی است. انتقاد من به سفرهای استانی برای استفاده بهتر از آن و عدم خسارت به سطح ملی است. بهتر است مسائل استانی را ابتدا بررسی کنیم و بعد به حل آن بپردازیم. تا جایی که بنده مطلعم وظایف دولت به حدی گسترده است که وقت آن را نمی دهد که بسیاری از وزیران وقت خود را در شهرستانهای کوچک صرف کنند چرا که با این اتلاف دچار زیان ملی می شویم.

موسوی درادامه تاکید کرد: بنده یکی از کارهایی که نخواهم کرد این است که آمار نادرست نخواهم داد همیشه سعی می کنم آماری درست ارائه کنم چون این موضوع علاوه بر کمک به دولت امکان نظارت مردم بر حسن جریان امور را فراهم می کند.

وی در پاسخ به سئوال دانشجویی که گفت آیا بر طبق گفته رئیس جمهور کارهایی که طی سالهای اخیر صورت گرفته بیش از 50 سال گذشته است افزود: بنده از اینکه گفته شده در این دوره بیش از 50 سال گذشته کاری صورت گرفته مطلع نیستم اما اگر گفته شده این موضوع نیاز به ارائه آمار برای بررسی بیشتر دارد شاید هم بیشتر از 50 سال گذشته کار انجام شده باشد.

موسوی در پایان در پاسخ به دانشجویی که گفت با رد لوایح از سوی شورای نگهبان در صورت پیروزی در انتخابات چه خواهید کرد؟ اظهار داشت: شورای نگهبان یک نهاد بسیار مهم در کشور است. مشکل ما این است که برخی مشکلاتی که پیدا می کنیم از طریق قانونی آن را دنبال نمی کنیم. در جایی از بنده سئوال شده که به نظارت استصوابی اعتقادی دارم یا خیر بنده می گویم برای حل آن اراده جمعی، رای مجلس و یک اراده مصمم می خواهد.

وی در پایان تصریح کرد: در ارتباط با رد لوایح از سوی شورای نگهبان در صورت پیروزی در انتخابات کمتر مشکل خواهیم داشت چون در این صورت مجمع تشخیص مصلحت نظام به مسائل رسیدگی می کند و آن را حل خواهد نمود. باید گفت که مجمع تشخیص یکی از بهترین نهادهای موجود در کشور و یادگار امام راحل است.

کد خبر 859692

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha