به گزارش خبرنگار مهر، قاسم علیزاده افروزی عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: به دنبال برنامه توسعه و گسترش آموزش عالی در استان و ایجاد دانشگاههای تخصصی، 2 مجتمع فنی و مهندسی نوشیروانی بابل و علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز مطابق مصوبات سفر استانی رئیس جمهور از دانشگاه جدا و به صورت دانشگاه های مستقل در آمدند.
وی خاطر نشان کرد: این دانشگاه هم اکنون دارای 8 دانشکده علوم پایه، هنر ومعماری، حقوق و علوم سیاسی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، علوم انسانی و اجتماعی، علوم اقتصادی و اداری و فنی ومهندسی در مجموعه ی پردیس است و حدود ده هزار دانشجو در 3 مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در 42 گروه آموزشی در دوره های روزانه و شبانه به تحصیل می پردازند.
علیزاده افروزی اظهار داشت: گسترش دوره های تحصیلات تکمیلی، ایجاد دوره های غیر حضوری، بومی سازی رشته های جدید، همکاری پژوهشی با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی معتبر بین المللی، گسترش و تعمیق نظام ارتباطی دانشگاه با دستگاه های اجرایی و دانشگاه های منطقه، ارتباط با صنعت، ارتقا وضعیت آموزشی و پژوهشی، تشکیل دوره های مجازی و راه اندازی دوره دکتری برق، عمران و ریاضی از مهمترین برنامه های دانشگاه مازندران است.
وی تأکید کرد: در حال حاضر سطح کل اراضی دانشگاه 350 هکتار، سطح کل بنای ساختمان ها 150 هزار متر مربع، سطح کل بنای آموزشی 41 هزار متر مربع و سرانه فضای آموزشی دانشگاه مازندران 12 متر مربع است.
رئیس دانشگاه مازندران ادامه داد: سال گذشته خوابگاه دانشجویی دختران با گنجایش 400 نفر و بلوک هفت خوابگاه دختران با هزینه ای بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان افتتاح شد. افتتاح نمازخانه دانشگاه، آزمایشگاه، ساختمان آموزشی 12 کلاسه، دانشکده فنی و مهندسی با بودجه ای بیش از چهار میلیارد تومان و از دیگر طرح های عمرانی دانشگاه مازندران است.
افروزی گفت: در سال آینده رشته ادبیات فارسی در مقطع دکتری و جغرافیا، زیست شناسی و تربیت بدنی در مقطع کارشناسی ارشد راه اندازی شد.
وی با اشاره به اعتبارات دانشگاه در سال 88 افزود: اعتبارات هزینه ای دانشگاه در سال گذشته 13 میلیارد تومان بود که این رقم در سال جدید به 14 میلیارد تومان و اعتبارات عمرانی از دو میلیارد تومان در سال 87 به سه میلیارد و 200 میلیون تومان در سال جدید افزایش یافت.
نظر شما