پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ فروردین ۱۳۸۸، ۱۱:۴۰

آموزش بیش از 7 هزار کارآموز در مراکز فنی وحرفه ای آبادان

آموزش بیش از 7 هزار کارآموز در مراکز فنی وحرفه ای آبادان

اهواز - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز فنی وحرفه ای آبادان از آموزش بیش از هفت هزار کارآموز در مراکز فنی وحرفه ای شهرستان آبادان در سال گذشته خبر داد.

ارژنگ کوه سرخ در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: در سال گذشته سه مرکز آموزش فنی وحرفه ای دولتی و 32 آموزشگاه آزاد بخش خصوصی در آبادان به فعالیت پرداخته و حرفه های لازم را به کارآموزان آموزش دادند.

وی اظهار داشت: سه مرکز دولتی آبادان در سال گذشته به یک هزار و 780 کارآموز در 29 رشته مختلف آمورش دوره های مختلف اولیه و تکمیلی را ارائه کردند.

رئیس مرکز فنی وحرفه ای آبادان ادامه داد: در این مدت همچنین آموزشگاه های آزاد نیز که در 29 حرفه آموزشی فعالیت داشتند و به سه هزار و 237 مرد و دو هزار و 107 زن آموزش مهارت داده اند و در مجموع هفت هزار و 124 کارآموز آبادان در مراکز فنی وحرفه ای آزاد و دولتی شهرستان در سال گذشته حرفه آموزی کردند.

کوه سرخ تصریح کرد: همچنین از 6 هزار و 720 نفر از آموزش دیده ها، آزمونهای تئوری و عملی انجام که 58درصد آنان معادل سه هزار و 954 نفر با دریافت حدنصاب نمرات لازم قبول و گواهینامه پایان دوره دریافت کردند.

وی در خصوص برنامه های این مرکز در سال جاری نیز خاطر نشان کرد: در سال جاری چهار حرفه و طرح جدید با شش گرایش به رشته های موجود افزوده می شود.

رئیس مرکز فنی وحرفه ای آبادان اضافه کرد: حرفه صنایع ساختمانی با گرایش سفت کاری، کاشی کاری، آرماتوربندی و بتن سازی همچنین حرفه های رشته NDT (آزمایشگاه جوش) با گرایش آزمایش MT، آزمایش قطعات جوشکاری شده توسط مایعات نافذ و ذرات مغناطیسی و حرفه کارورزی شبکه هوایی از جمله رشته های جدیدالتدیس مرکز در سال 88 هستند.

کد خبر 860956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha