پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ فروردین ۱۳۸۸، ۲۱:۱۸

محمد مایلی کهن:

توقع تماشاگران استقلال اصولی نبود/مسائل پشت پرده در فوتبال ما زیاد است

توقع تماشاگران استقلال اصولی نبود/مسائل پشت پرده در فوتبال ما زیاد است

سرمربی تیم فوتبال سایپا کرج با ابراز تاسف از برخورد تماشاگران استقلال گفت: هواداران استقلال انتظار داشتند تیم ما دست و پابسته بیاید و تیم محبوب‌شان به نتیجه مطلوب خود دست یابد که این انتظار اصولی و منطقی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مایلی کهن پس از تساوی یک بریک تیم فوتبال سایپا کرج مقابل استقلال تهران با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: در فوتبال ما همه چیز غیر اصولی است. شما در دیدار لیورپول - چلسی دیدید که بازیکنان تیم لیورپول با وجود شکست مقابل حریف در پایان مسابقه به بازیکنان چلسی تبریک گفتند و هواداران آنها را تشویق کردند. اما در فوتبال ما این گونه مسائل وجود ندارد. در ابتدای بازی امروز تماشاگران به عابدزاده فحاشی کردند و در اواخر مسابقه به من.

وی در خصوص دیدار سایپا مقابل استقلال اظهار داشت: ما بازی سختی را پشت سرگذاشتیم. من می دانستم که مهره اصلی تیم استقلال جانواریوست و اگر او را کنترل کنیم این تیم از کار می افتد.

مایلی کهن ادامه داد: زمانی که مهره‌های کلیدی استقلال را مهار کردیم آنها به سانتر از جناحین روی آوردند که مدافعان ما این توپ‌ها را دفع کردند.

سرمربی تیم فوتبال سایپا کرج در مورد داوری محسن قهرمانی در دیدار تیمش مقابل استقلال تهران گفت: در دیدار هفته قبل مقابل ابومسلم مشهد، داور قضاوتی یک جانبه به ضرر تیم ما داشت اما من صحبتی نکردم و امروز هم در مورد عملکرد قهرمانی صحبتی نمی کنم.

وی در مورد اینکه چه تیمی از شانس بیشتری برای دستیابی به عنوان قهرمانی لیگ برتر برخوردار است، گفت: هر تیمی قهرمان شود به من ارتباطی ندارد.

مایلی کهن که به دلیل محرومیت در بازی با استقلال از روی سکوهای ورزشگاه تیمش را هدایت می کرد، در خصوص تماس‌هایش با نادر فریاد شیران، مربی دروازه بانان تیم سایپا گفت: در تمام دنیا این مسائل اتفاق می افتد و مسئله عجیبی نیست. من نیز در طول بازی نکات فنی لازم را از طریق موبایل به فریادشیران منتقل می کردم.

سرمربی تیم فوتبال سایپا کرج در مورد ادامه همکاری خود با این تیم اظهار داشت: من با سایپا قرارداد 18 ماهه دارم و تا پایان قراردادم نسبت به تعهد خود به این تیم پایبند خواهم بود.

وی در خاتمه با اشاره به حواشی موجود در فوتبال کشور اظهار داشت: متاسفانه فوتبال ایران با حواشی و مسائل پشت پرده زیادی روبروست که رفته رفته این مسائل به آن لطمه می زند.

کد خبر 861701

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha