پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ فروردین ۱۳۸۸، ۱۲:۲۲

بقاع متبرکه مازندران به قطب گردشگری و فرهنگی تبدیل می شود

بقاع متبرکه مازندران به قطب گردشگری و فرهنگی تبدیل می شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: بقاع متبرکه و مذهبی این استان به قطب گردشگری و فرهنگی تبدیل می شود.

حجت الاسلام سیف الله سهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری اظهار داشت: در حال حاضر طرح جامع امامزادگان مازندران برای تبدیل شدن به قطب گردشگری و فرهنگی تهیه و تصویب شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون طرح جامع در 11 امامزادگان تصویب و برای اجرا آماده شده است، افزود: به زودی طرح جامع آستانه مبارکه امامزاده عبدالله (ع) آمل اجرا خواهد شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: طرح جامع 13 امامزادگان مازندران نیز تهیه و برای تصویب نهایی به سازمان اوقاف کشور ارسال شد.

سهرابی ادامه داد: اجرای این طرح مهم و زیربنایی باعث افزایش اعتقاد جوانان و نوجوانان به مسائل دینی و فرهنگی می شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه اجرای این طرح در استان در ابعاد اقتصادی و فرهنگی در توسعه گردشگری و جذب زائران می شود، گفت: این طرح مهم باعث اشتغالزایی نیز خواهد شد.

سهرابی خاطرنشان کرد: در مجموع طرح جامع امامزادگان به منظور توسعه و ایجاد فضاهای اقامتی و محوطه های امامزادگان و ایجاد فضاهای شاد فرهنگی و تفریحی برای گردشگران و زائران در مازندران اجرا می شود.

وی با بیان اینکه بیش از هزار و 200 امامزاده در مازندران وجود دارد، عنوان کرد: این استان از این حیث بقاع متبرکه رتبه نخست کشور را دارد.

کد خبر 862106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha