محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: کشتی فرنگی درچند دوره گذشته قهرمان آسیا شده است و ما باید برای تکرارعنوان قهرمانی با یک تیم آماده راهی رقابتهای قهرمانی آسیا در تایلند شویم، بنابراین نمی توانیم ریسک کنیم.
وی گفت: ما در این دوره مسولیت سنگین تری داریم زیرا ترکیب تیم تغییرکرده است و قوانین جدید هم مانند هندوانه سر بسته می مانند و در اولین مسابقه رسمی در رقابتهای قهرمانی اروپا شاهد بودیم که بسیاری از قهرمانان نامی با این قوانین از دور رقابتها کنار رفتند.
دارنده مدال نقره جهان تصریح کرد: به نظر من لیگ در زمان مناسب انجام نشد و برای همین مشکلاتی را برای ما همراه داشت و من اظهار نظر برخی ها را در مورد هدفمند نبودن اردوهای تیم ملی قبول ندارم زیرا کارنامه من و همکارانم نشان می دهد که ما بسیار هدفمند و با برنامه پیش رفته ایم و از برگزاری هر مرحله اردو نیز هدف خاصی داریم.
نظر شما