ولی الله نمایشی در گفتگو با خبرنگار مهر در رشت اظهار داشت: این تعداد واحد مسکونی با زیربنای 42 هزار و 312 متر مربع در زمینی به مساحت 4.3 هکتار احداث و تحویل اعضای تعاونی ها شده است.
نمایشی هزینه این واحدهای مسکونی که به صورت آپارتمانی بنا شده اند را 68 میلیارد و 880 میلیون ریال اعلام کرد و بیان داشت: این اعتبار از سوی اعضا و مشارکت بانک تامین و پرداخت شده است.
مدیرکل تعاون گیلان افزود: از این تعداد 70 واحد در انزلی، 268 واحد در تالش و 136 واحد در لاهیجان ساخته شده است.
نمایشی یادآور شد: در حال حاضر 236 تعاونی مسکن، 27 هزار و 196 نفر عضو با سرمایه اولیه 435 میلیارد و 943 میلیون و 725 هزار ریال در گیلان فعالیت دارند.
مدیرکل تعاون استان گیلان از برگزاری 337 دوره آموزش ویژه اعضا تعاونی ها در گیلان خبر داد و ادامه داد: برای برگزاری این تعداد دوره آموزش افزون بر 300 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
وی خاطرنشان کرد: در این دوره های آموزشی که سال گذشته تشکیل شد هشت هزار و 74 نفر از مدیران عامل، بازرسان و اعضای هیئت مدیره تعاونی های استان با قواعد حقوقی و قوانین تعاون آشنا شدند.
نمایشی عنوان کرد: اجرای طرحهای آموزشی ضمن رفع بخشی از مشکلات کاری باعث بالا رفتن توان مدیریت امور تعاونی ها و کسب موفقیت در عرصه رقابت تجاری و ارائه خدمات بهتر به تعاونگران در جهت تحقق اهداف تعاون شده است.
نظر شما