غلامرضا برزگری در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: این خسارات در برخی موارد جزئی بوده اما در برخی موارد در سطح بالایی گزارش شده است.
وی خاطرنشان کرد: مجموع خسارات وارد شده به خانه های این بخش به طور میانگین بین 10 تا 80 درصد برآورد می شود.
برزگری عنوان کرد: خانه های استان یزد به ویژه در بافت تاریخی بنا به شرایط اقلیمی و جغرافیایی ساخته شده و با بارشهایی به این شدت سازگاری چندانی ندارد.
وی افزود: این خسارات در بافت تاریخی بیشتر است زیرا در این بافت همه خانه ها از خشت و گل ساخته شده و تجمیع آب باران سبب فرو ریختن سقف و دیوار می شود و در برخی موارد نیز منجر به آب گرفتگی منازل شده است.
رئیس ستاد حوادث غیرمترقبه استان یزد، بافت تاریخی یزد را از مجموعه های ارزشمند و ثبت شده در فهرست آثار ملی عنوان و اظهار امیدواری کرد: با رعایت نکات ایمنی و به کارگیری اصول محافظت از این خانه از سوی ساکنان آنها، دیگر شاهد وارد آمدن خسارت به بافت نباشیم.
برزگری یادآور شد: هنوز از مجموع خسارات وارد شده به بخشهای مختلف زیربنایی، کشاورزی، دامداری، تاسیساتی و ... استان در اثر بارشهای شدید باران، تگرگ، جاری شدن سیل و کاهش دما در دست نیست اما در بسیاری از شهرستانها این خسارت میلیاردی اعلام شده است.
نظر شما