پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ فروردین ۱۳۸۸، ۱۲:۴۴

روستاییان خراسان جنوبی در انجمنهای میراث فرهنگی عضو می شوند

روستاییان خراسان جنوبی در انجمنهای میراث فرهنگی عضو می شوند

بیرجند - خبرگزاری مهر: مسئول انجمنهای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی از عضویت روستاییان استان در انجمنهای میراث فرهنگی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد‌حسن قلاسی صبح یکشنبه در جمع اعضای انجمن میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری روستای مرک اظهار داشت: در اقدامی از سوی یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی 51 نفر از اهالی روستای مرک به عضویت انجمن میراث فرهنگی این روستا درآمدند.

وی افزود: انجمن میراث فرهنگی روستای مرک یکی از انجمنهای فعال سازمان استان است و هر یک از اعضا در حوزه‌ های مختلف سازمان همکاری دارند.

مسئول انجمنهای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی عنوان کرد: از اقدامات این انجمن در وهله نخست حفاظت آثار تاریخی منطقه، مرمت حمام قدیمی روستا به ‌وسیله اعضا و پیگیری برای ثبت آن در فهرست آثار ملی و در فاز بعد طراحی موزه محلی روستا است که این اقدامات با همکاری اهالی روستا، انجمن میراث فرهنگی و سازمان در دست اقدام است.

قلاسی از دیگر اقدامات و فعالیتهای این انجمن به برگزاری مسابقات بومی و محلی دهستان، احیا مراسم جشن ازدواج سنتی روستا، برگزاری جشنواره فرهنگی هنری دختران و نیز یادواره شهدای دهستان کاهنگ اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: از دیگر برنامه‌ ها و اقدامات این انجمن توسعه زیرساختهای گردشگری روستا از جمله جانمایی احداث پارک، نمازخانه، سرویس بهداشتی در ورودی روستا است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فردوس نیز از افزایش 10 برابری تعداد بازدیدکنندگان از آثار تاریخی فردوس در ایام تعطیلات نوروزی امسال خبر داد.

کاظم شبنم ‌زاده افزود: در ایام تعطیلات نوروز امسال بیش از 80 هزار نفر از آثار تاریخی شهرستان فردوس به ویژه آثار تاریخی شهر تون بازدید کرده‌ اند که این میزان تاکنون بی ‌سابقه و نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بیش از 10 برابر افزایش یافته است.

وی ادامه داد: اطلاع‌ رسانی و توزیع بروشورهای معرفی، نصب تابلوهای ویژه معرفی آثار در محل آثار تاریخی و همچنین مرمت و بازسازی آثار تاریخی شاخص شهرستان و بهسازی مسیرهای دسترسی به آثار و ابنیه تاریخی از جمله دلایل افزایش تعداد بازدیدکنندگان از آثار تاریخی فردوس است.

این مسئول با اشاره به ورود بالغ بر یک میلیون و 500 هزار نفر زائر و مسافر در ایام تعطیلات نوروزی امسال بیان داشت: با توجه به ورود این حجم مسافر و زائر و  اقدامات و برنامه ‌ریزی‌ های سازمان میراث فرهنگی در زمینه مرمت و احیای آثار تاریخی، روز به ‌روز شاهد افزایش تعداد بازدیدکنندگان از آثار تاریخی فردوس هستیم که این روند ادامه دارد.

شبنم ‌زاده ادامه داد: قرار گرفتن دو منطقه نمونه گردشگری شهر تون و باغستان و قدیمی‌ ترین آب انبار و قدیمی‌ ترین مسجد استان در فردوس و همچنین آبگرم فردوس به عنوان قطب توریستی و گردشگری شرق کشور بر قابلیتهای جذب گردشگر در این شهرستان افزوده است.

روستای مرک در فاصله 20 کیلومتری شرق شهرستان بیرجند و در مسیر ترانزیتی مرز افغانستان واقع شده است.

کد خبر 863032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha