پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ فروردین ۱۳۸۸، ۱۳:۱۴

آرای کمیته انضباطی اعلام شد:

جریمه و توبیخ کتبی قلعه نویی و مایلی کهن / باشگاه استقلال محکوم شد

جریمه و توبیخ کتبی قلعه نویی و مایلی کهن / باشگاه استقلال محکوم شد

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال سرمربیان دو تیم سایپا و استقلال را به پرداخت جریمه نقدی و توبیخ کتبی محکوم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، براساس اعلام کمیته انضباطی فدارسیون فوتبال محمد مایلی کهن سرمربی تیم فوتبال سایپا به علت رفتار ناپسند در دیدار این تیم برابر ابومسلم که منجر به اخراج وی از زمین مسابقه شد به پرداخت دو میلیون تومان جریمه، توبیخ کتبی و در درج در پرونده محکوم شد.

امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال نیز به علت رفتار ناپسند و توهین به داور در جریان بازی استقلال برابر سایپا کرج به پرداخت دو میلیون تومان جریمه ، توبیخ کتبی و درج در پرونده محکوم شد. 

باشگاه استقلال تهران نیز به علت توهین تماشاگرانش به داور و سرمربی تیم مقابل در جریان دیدار این تیم برابر سایپا کرج به پرداخت 5 میلیون تومان جریمه ، توبیخ کتبی و درج در پرونده محکوم شد.

بنابر اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، مسئولان باشگاه استقلال موظف شدند لیدرهای مستقر در جایگاه‌های مختلف ورزشگاه آزادی را به کمیته انضباطی معرفی کنند تا ضمن بررسی تخلف آنها براساس قانون برای لیدرهای مختلف تعیین مجازات شود.

در آخرین رای صادره از سوی کمیته انضباطی نیز پرونده شکایت امیر قلعه نویی از جواد زرینچه و محمد نواری نیز با توجه به اینکه این دو بازیکن پیشین استقلال پرونده انضباطی نداشتند هر کدام به پرداخت مبلغ دو میلیون تومان جریمه ، توبیخ کتبی و درج در پرونده محکوم شدند.

کد خبر 863121

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha