به گزارش خبرگزاری مهر، رضا سراج زاده مسئول واحد برنامه ریزی آکادمی در خصوص نحوه برنامه ریزی این فعالیت ها گفت: از سه ماه چهارم سال گذشته واحد ها و بخشهای مختلف آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برنامه های خود را در قالب فعالیتهای مختلف به این واحد ارائه نموده که پس از تایید ریاست آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک جهت تصویب نهایی و اجرا به ریاست و دبیر کل کمیته ملی المپیک ارائه شده است.
وی در ادامه ضمن بیان این مطلب که این برنامه ها بر اساس سیاست های کمیته ملی المپیک و نیاز فدراسیون های ورزشی برنامه ریزی شده است خاطر نشان کرد: 330 فعالیت در قالب 129 فعالیت آموزشی، 32 همایش، 39 فعالیت انتشاراتی، 54 فعالیت تعمیر ، تجهیز و نگهداری، 61 فعالیت تخصصی و 15 فعالیت پژوهشی از سوی واحد های مختلف آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک پیش بینی شده است.
سراج زاده ضمن اشاره به این مطلب که آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک طی سه سال گذشته وبا تشکیل این واحد نسبت به پیش بینی برنامه های خود اقدام نموده است گفت: طی این سالها و پس از تجربیاتی که از پیش بینی و اجرای برنامه ها بخصوص توسط واحد های تخصصی این مجموعه کسب شده است پشتیبانی از ورزش قهرمانی و تعامل با فدراسیونها روند روبه رشدی داشته است.
نظر شما