۳۱ فروردین ۱۳۸۸، ۱۲:۵۶

ملک زاده خبر داد:

برگزاری کنفرانس خصوصی سازی کشورهای اسلامی/ پیشنهاد ایران برای صدور ویزای شینگن اسلامی

برگزاری کنفرانس خصوصی سازی کشورهای اسلامی/ پیشنهاد ایران برای صدور ویزای شینگن اسلامی

معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از برگزاری سومین کنفرانس خصوصی سازی و سرمایه گذاری و دومین مجمع گردشگری کشورهای اسلامی در کیش و همچنین پیشنهاد ایران برای صدور ویزای شینگن اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شریف ملک زاده در نشست مطبوعاتی سومین کنفرانس خصوصی سازی و سرمایه گذاری و دومین مجمع گردشگری کشورهای اسلامی که امروز در اتاق ایران برگزار شد، گفت: نگاهی گذرا به وضعیت گردشگران در کشورهای اسلامی به خصوص ترکیه نشانگر ضرورت توجه ایران به موضوع گردشگری است که در این راستا، ایران می تواند علاوه بر تجربیات این کشور، از دیگر کشورهای اسلامی نظیر مالزی، عربستان، اندونزی، امارات، مراکش، بحرین و سوریه نیز به عنوان دیگر کشورهای اسلامی فعال در این زمینه بهره گیرد.

معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری افزود: با اندکی تلاش، ایران می تواند به عنوان یک کانون باسابقه در میان کشورهای اسلامی، در حوزه میراث معنوی و گردشگری و اکوتوریسم میان کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی نقش آفرین باشد.

وی تصریح کرد: ایران در این دو کنفرانس پیشنهادات خوبی را در زمینه های سرمایه گذاری و گردشگری به کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی ارائه خواهد کرد که از جمله آن می توان به تشکیل زنجیره و شرکت خدمات توریست اشاره داشت.  

به گفته ملک زاده، ایران در نظر دارد که برند غذای حلال میان کشورهای اسلامی را مطرح کند، ضمن اینکه تسهیل صدور روادید بین کشورهای عضو نیز بعنوان یک خواسته مطرح خواهد شد.

وی اظهار داشت: ایران در سال 2010 میزبان وزرای گردشگری 57 کشور اسلامی عضو سازمان کنفرانس اسلامی است که بر همین اساس، در نظر دارد که موضوع صدور ویزای شینگن اسلامی را مطرح کند.

ملک زاده گفت: بانک اطلاعات جامع گردشگری بین کشورهای عضو باید ایجاد شود، ضمن اینکه راه اندازی مدارس گردشگری در ایران نیز با استفاده از تجربیات کشورهایی نظیر مالزی، اندونزی و امارات در دستور کار قرار دارد.

وی خواستار ایجاد ایرلاین کشورهای اسلامی با برند مشترک شد و گفت:57 کشور عضو سازمان کنفرانس اسلامی هستند که به نظر می رسد ایجاد این خطوط هوایی می تواند در جذب گردشگران نقش آفرین باشد.

همچنین جواد مصدقی، دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران نیز هدف برگزاری این همایشها توسعه گردشگری و سرمایه گذاری میان کشورهای اسلامی و جذب گردشگران در کشورهای اسلامی است.

دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران افزود: در شرایط فعلی اقتصاد دنیا، استفاده مطلوب از فرصتهای پیش رو برای جذب سرمایه گذاران در ایران و سایر کشورهای اسلامی باید مدنظر قرار گیرد، ضمن اینکه توانمندیهای این کشورها نیز به تمامی سرمایه گذاران دنیا شناسانده شود.

وی تصریح کرد: در کنار این همایش، 6 پانل در ارتباط با توریسم، 6 پانل در ارتباط با سرمایه گذاری و 1 پانل با موضوع توریسم و سرمایه گذاری برگزار می شود و در پایان کنفرانس، سفری برای حاضران به جزیره کیش ترتیب داده شده است.

در ادامه داوود مددی مدیرعامل منطقه آزاد کیش نیز گفت: حضور نمایندگان کشورهای اسلامی در جزیره کیش، فرصتی استثنایی برای معرفی جاذبه های گردشگری و سرمایه گذاری این منطقه است، ضمن اینکه هدف اصلی جزیره کیش، گردشگری است و در آینده نزدیک این منطقه باید 5 میلیارد دلار سرمایه برای بسترسازیهای لازم جذب کند.

به گفته وی، سال گذشته 5/1 میلیون نفر از کیش بازدید کردند که پیش بینی می شود در آینده نزدیک این تعداد رقم بالاتری را به خود اختصاص دهد، این درحالی است که هم اکنون تنها 17 درصد از جزیره زیبای کیش ساخت شده است.

به گزارش مهر، سومین کنفرانس خصوصی سازی و سرمایه گذاری و دومین مجمع گردشگری کشورهای اسلامی دهم اردیبهشت در جزیره کیش برگزار می شود.

کد خبر 863824

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha