نصرالله پریچهره پیش از ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: توسعه ورزش مازندران با مشارکت اصحاب رسانه موثر است.
وی خاطرنشان کرد: دستاوردهای ورزش مازندران در دولت نهم بی نظیر بوده بنابراین نباید بی انصافی برخی ورزش استان را به مخاطره و حاشیه بکشاند.
مدیرکل تربیت بدنی مازندران با اشاره به اینکه انتقادات سازنده ورزش مازندران را به تعالی می رساند، تصریح کرد: انتقاد مغرضانه، بدنه ورزش استان را خدشه دار کرده و سبب دلسردی قهرمان و پهلوانان می شود.
پریچهره با بیان اینکه تغییر و تحول در عرصه مدیریتی بدون پایه، اساس و بنیان و از روی قصد مغرضانه موجب عقب ماندگی و ریزش ورزش از بدنه تا سطح می شود، تصریح کرد: توسعه ورزش مازندران در چند سال گذشته سبب بالارفتن سرانه فضاهای ورزشی در استان بوده که باید تقویت شود.
وی با اعلام اینکه نادیده گرفتن موفقیت های ورزش مازندران توسط عناصری که منافع شخصی خود را بر منافع ورزشی مازندران ترجیح می دهند جفا، ظلم و ستم به جامعه ورزشی استان است، اظهار داشت: با توجه به تحولات روزافزون در ورزش مازندران به گواه مردم نباید به شایعه تغییرات دامن زد.
مدیرکل تربیت بدنی مازندران ایجاد وحدت رویه را از توفیقات مدیریت خود در ورزش استان ذکر کرد و گفت: توسعه ورزش مازندران با مشارکت همه جانبه هیئت های ورزشی، قهرمانان، مربیان، سرپرستان، مربیان، رسانه ها و دوستداران ورزش مازندران میسور است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به افتتاح 159 پروژه ورزشی طی 27 سال در مازندران افزود: در چهار سال گذشته 120 پروژه ورزشی در مازندران بهره برداری شد.
پریچهره تعداد اماکن ورزشی قبل از انقلاب استان را 24 مکان ذکر کرد و گفت: هم اکنون 263 مکان ورزشی در مازندران وجود دارد.
مدیرکل تربیت بدنی مازندران با اشاره به اینکه هم اکنون متراژ فضاهای ورزشی استان یک میلیون و 177 هزار و 610 متر مربع است، تصریح کرد: سرانه فضاهای ورزشی مازندران دو هزار و 30 متر مربع است.
وی تعداد ورزشکاران سازمان یافته استان را 126 هزار نفر ذکر کرد و افزود: تاکنون هزار و 740 مدال توسط ورزشکاران مازندران کسب شده است.
پریچهره با اشاره به اینکه سال گذشته هزار و 740 مدال ورزشی توسط ورزشکاران استان کسب شده است، افزود: هم اکنون 136 تیم مازندران در لیگ کشور حضور داشته و تعداد 660 نفر در سال گذشته به تیم های ملی دعوت شدند.
مدیرکل تربیت بدنی مازندران با بیان اینکه هم اکنون 169 نفر از ورزشکاران مازندران عضو تیم ملی هستند تصریح کرد: 568 فعالیت فرهنگی سال گذشته در مازندران انجام شد.
نظر شما