پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۸:۲۳

تولید لوح چندرسانه‌ای طرح کسب و کار توسط محققان کشور

تولید لوح چندرسانه‌ای طرح کسب و کار توسط محققان کشور

نرم افزار آموزشی "تدوین طرح کسب و کار" (Business Plan) توسط مرکز رشد فناوریهای پیشرفته دانشگاه صنعتی شریف تهیه شد.

رضا شفاعی مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این مطلب گفت: این لوح آموزشی چند رسانه ای در راستای ایجاد نوآوری و شکوفایی در حوزه کارآفرینی و با هدف کمک به دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی برای راه اندازی شرکتهای دانش بنیان تهیه شده است.

وی افزود: این نرم افزار حاوی 200 دقیقه فیلم آموزشی همراه با پرسشنامه تدوین طرح کسب و کار، متن 20 مقاله و معرفی 30 کتاب مرتبط با طرح کسب و کار در قالب 9 عنوان اصلی شامل مقدمه، طرح کسب و کار، توصیف کسب و کار، ارزشهای بنیادی، برنامه بازار، برنامه عملیاتی، برنامه سازماندهی، برنامه مالی و مدیریتی و 14 زیر عنوان تهیه شده است.

شفاعی ادامه داد: تدوین طرح کسب و کار یکی از نیازهای اصلی هر کارآفرین برای ایجاد یک بنگاه اقتصادی کارآمد است که در این میان استفاده از منابع آموزشی استاندارد نقش ویژه ای در نگارش اصولی این فرآیند ارزشمند خواهد داشت.

کد خبر 864189

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha