پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۷:۴۱

اجرای 42 درصدی مصوبات سفر دوم هیئت دولت در کهگیلویه و بویراحمد

اجرای 42 درصدی مصوبات سفر دوم هیئت دولت در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج - خبرگزاری مهر: استاندار کهگیلویه وبویراحمد مصوبات ابلاغ شده دور دوم سفر هیئت دولت به استان را 175مصوبه و 10 توافقنامه عنوان کرد و گفت: از این تعداد در مورد 78 مورد معادل 42 درصد اقدام شده یا در دست اقدام است.

قوام نوذری در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج افزود:  94 مورد معادل 8/50 درصد نیز در دست پیگیری است و13 مورد معادل هفت درصد هنوز اجرایی نشده است.

وی ادامه داد: اعتبار در نظر گرفته شده برای استان در سفر دوم هیئت دولت، هفت هزار و 600 میلیارد ریال است که هزار و 600 میلیارد ریال این اعتبار به صورت ریالی برای اجرای مصوبات منظور شده و شش هزار میلیارد ریال آن تسهیلات بانکی است.

نوذری بیان کرد: علاوه بر اعتبارات ریالی 600 میلیون دلار هم تسهیلات ارزی برای توسعه بخش صنعت و معدن استان مصوب شده است.

به گفته استاندار، این اعتبارات برای اجرایی شدن بیش از 175 مصوبه و 10 توافقنامه که حدود 170 مورد را شامل می شود، در نظر گرفته شده است.

وی افزود: از تعداد مصوبات دور دوم 21 مورد در بخش آب، 16 مصوبه در بخش راه، 14 مورد در بخش کشاورزی، 10 مصوبه در بخش بهداشت و درمان، 10 مورد در بخش صنایع و 9 مصوبه مربوط به سایر بخشها است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: اجرا و پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان در برنامه زمانبندی شده جدی است و برای اجرایی شدن و تسریع در پیشرفت آنها باید کار و تلاش بیشتری صورت گیرد.

کد خبر 864522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha