به گزارش خبرنگار مهر، معاون راهداری اداره کل راه و ترابری مازندران ظهر سه شنبه در جلسه کارگروه ایمن سازی راههای مازندران در ساری افزود: این سه نقطه شامل پیچ غریب کش، پیج مجلار و پیچ دزدبن اصلاح و ایمن سازی می شود.
سید علی اسد خاطر نشان کرد: ایمن سازی این نقاط پس از شناسایی و مطالعات نقاط پرحادثه محور کندوان آغاز می شود.
وی تصریح کرد: پس از انتخاب پیمانکار عملیات اجرایی پروژه، اصلاح قوس کیلومتر سه محور چالوس کرج، پیچ غریب کش با اعتباری بالغ بر سه هزار میلیون ریال به همراه کلیه عملیات اجرایی به طول تقریبی 500 متر آغاز که تاکنون با پیشرفت 50 درصدی در حال انجام است.
معاون راهداری اداره کل راه و ترابری مازندران افزود: با پایان یافتن پروژه و بهره برداری از آن به نقطه ای ایمن مبدل خواهد شد.
اسد خاطر نشان کرد: عملیات اجرایی پروژه قوس کیلومتر 45 محور چالوس به کرج، در دو فاز تعریض پل و کوه بری و ترانشه زنی و تامین دید با اعتباری بالغ بر 7500 ریال به طول تقریبی 400 متر آغاز که عملیات اجرایی تعریض پل به اتمام رسیده است.
به گفته وی، کوه بری و ترانشه زنی با توجه به سختی شرایط کار و سنگی بودن محل اجرا در مرحله اول انفجار به سطح نهایی خواهد رسید.
وی بیان داشت: پس از اتمام پروژه با توجه به تعریض انجام شده و تامین دید کافی دو قوس خطرناک دزدبن ایمن خواهد شد.
نظر شما