سیدمحمد باقرحسینی سیر در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان اظهار داشت: برای تعمیر و بازسازی هر دو سینما در مجموع 50درصد هزینه ها را سینما شهر و حوزه هنری مرکز تعهد کرده اند و بقیه هزینه را استانداری تامین می کند.
وی ادامه داد: سینما فلسطین به عنوان سینمای ماندگار و کهن همدان پس از انجام امور عمرانی به دو سالن مجهز تبدیل خواهد شد و در فرصت باقی مانده بهسازی و زیباسازی سالن نمایش یک و دو و سالن انتظار با لحاظ سرعت و کیفیت به طور کامل انجام می شود و تا برگزاری جشنواره فیلم کودک در اواسط مرداد به اتمام خواهد رسید.
رئیس حوزه هنری استان همدان یادآور شد: سینما بهمن باتوجه به نوع سالن وچیدمان صندلی از جمله زیباترین سینماهای مدرن کشور خواهد شد و بازسازی آن شامل تعویض 450 صندلی، پرده عریض، آپاراتها، نمای بیرون شیروانی، کف، دیوار و سقف سالن نمایش و سالن انتظار دکوراسیون و سایر قسمتها خواهد بود.
نظر شما