به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مراسم کلنگ زنی چندین طرح و پروژه در شهرستان فریمان ظهر پنج شنبه با حضور استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسئولان شهرستان فریمان انجام شد.
محمدجواد محمدی زاده، استاندار خراسان رضوی با حضور در شهرستان فریمان ابتدا میدان الغدیر شهرستان فریمان که در مجموع با اعتبار 200 میلیون تومان احداث شده بود را افتتاح کرد.
مساحت کل این میدان چهار هزار و 500 متر مربع است که طی مدت دو سال از ابتدای شروع مطالعات طرح، ساخته شده است.
همچنین امروز با حضور استاندار خراسان رضوی کلنگ ساخت مجموعه مسکونی 400 واحدی طرح مسکن مهر به صورت واحدهای 75 متری به زمین زده شد.
در ادامه سفر استاندار خراسان رضوی به شهرستان فریمان، مراسم کلنگ زنی بیمارستان 64 تختخوابی این شهرستان که از مصوبات دور دوم سفر ریاست جمهوری استان بود، نیز انجام گرفت.
زمین این بیمارستان که در حدود شش هکتار است توسط یکی از خیرین شهرستان فریمان اهدا شده است و اعتبار اختصاص یافته به این بیمارستان در سال گذشته 600 میلیون تومان بوده و در سال 88 نیز به میزان یک میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار به آن اختصاص یافته است.
این بیمارستان که در هفت هزار و 500 متر مربع زیر بنا ساخته خواهد شد تا پایان سال 89 تکمیل و به مرحله بهره برداری کامل خواهد رسید.
امروز همچنین با حضور استاندار خراسان رضوی کلنگ احداث دانشگاه آزاد واحد فریمان به دست پدر شهید شکفته و اهدا کننده بخشی از زمین ساخت این دانشگاه به زمین زده شد.
دانشگاه آزاد واحد فریمان در حال حاضر با دارا بودن دو رشته حسابداری و کامپیوتر، دارای 190 دانشجو شامل 113 دانشجویی غیربومی و 78 دانشجوی بومی است.
اعتبار مورد نیاز برای ساخت این دانشگاه یک میلیارد و 300 میلیون تومان بوده است که هم اکنون 300 میلیون تومان آن تامین اعتبار شده است.
نظر شما