به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سردار محمد رویانیان ظهر پنج شنبه در حاشیه مراسم افتتاح بزرگترین مرکز معاینه فنی شرق کشور در جمع خبرنگاران افزود: این رقم بالا را حداقل ظرف 3 سال باقی مانده از برنامه توسعه حمل و نقل در سند چشم انداز 20 ساله می توان به میزان 10 تا 12 میلیارد تومان کاهش داد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجای کشور تصریح کرد: به میزان 10 درصد تولید ناخالص ملی کشور در بخش انرژی حمل و نقل مصرف می شود.
وی خاطرنشان کرد: سالانه در ایران هفت هزار و 500 میلیارد تومان وقت مردم در ترافیک هدر می رود و با در نظر گرفتن 50 میلیارد ساعت در سال، وقت مردم در کلانشهرها معادل 10 هزار میلیارد تومان اعتبار از میان می رود.
فرمانده پلیس راه کشور افزود: در پایان برنامه توسعه حمل و نقل که 3 سال از عمر آن باقی مانده باید تردد خودروهای شخصی از 60 به 20 کاهش یابد و این مهم بر افزایش 30 درصدی سفرهای مردم با وسایل نقلیه عمومی صحه می گذارد.
رئیس ستاد حمل و نقل سوخت کشور اظهار داشت: هم اکنون در هر 100 هزار نفر جمعیت کشور 34 کشته می دهیم و این در حالیست که مطابق استاندارد سند چشم انداز این تعداد کشته باید به 15 نفر کاهش یابد.
وی نقش مراکز معاینه فنی خودرو را در جهت کاهش مرگ و میر و آلودگی هوا مهم ارزیابی کرد و افزود: مصرف گازوئیل با مقیاس کالا- تن بر لیتر 16 درصد است که باید کاهش 25 درصدی داشته باشد.
سردار رویانیان در پایان مصرف بنزین در کشور را به ازای سرانه نفر- لیتر یک لیتر دانست و اذعان داشت: تا پایان سال 1390 این رقم باید به 7 درصد برسد.
نظر شما