پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۴ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۵:۴۲

امام جمعه موقت ارومیه:

نشست ژنو عرصه به چالش کشیدن نژادپرستی صهیونیسم بود

ارومیه - خبرگزاری مهر: حجت الاسلام سیدمحمد فخری گفت: نشست ژنو یکی از حلقه های مبارزه گسترده علیه صهیونیسم و عرصه به چالش کشیدن تفکر نژادپرستی آنان بود.

به گزارش خبرنگار مهر درارومیه، امام جمعه موقت ارومیه در خطبه های نماز جمعه ارومیه اظهار داشت: نشست ژنو یکی از حلقه های پیروزی اسلام ناب بود که بر صهیونیسم و آمریکا غلبه کرد.

وی با بیان اینکه مواضع احمدی نژاد در این اجلاس قاطعانه بود، بیان داشت: این اجلاس تریبون جهانی طرح دیدگاه ‌ها و تجزیه و تحلیل مشکلات بشریت و نژادپرستی بود.

امام جمعه موقت ارومیه ادامه داد: شکسته شدن ابهت و جایگاهی که رژیم صهیونیستی در سالهای سال برای خود ساخته بود، یکی از ثمرات مهم این کنفرانس است که به طور قطع موجب جسارت و جرات ملتهای مبارز برای مقابله با مواضع مستبدانه این رژیم می‌ شود.

حجت الاسلام فخری با اشاره به اینکه سخنان مقتدرانه و عزتمندانه رئیس جمهور ایران در اجلاس ژنو موجب شد باردیگر مواضع نژادپرستانه سردمداران مدعی حقوق بشر و دموکراسی به چالش کشیده شود، خاطرنشان کرد: بازتاب سخنان احمدی‌ نژاد در این اجلاس در تمام دنیا، ملتها را در جریان دموکراسی دروغین برخی کشورهای نژادپرست قرار داد.

وی با تاکید بر اینکه نباید مسئله قومیت‌ در کشور باعث ایجاد تفرقه در بین مردم شود، افزود: فضیلت و برتری انسانها براساس اعتقادات دینی، تقوا وعلم است.

کد خبر 866347

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha