پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۰:۳۴

همدان میزبان جشنواره فناوری اطلاعات و سازه ‌های دیجیتال غرب کشور

همدان - خبرگزاری مهر: سرپرست کانون مطالعاتی مهدیه گفت: استان همدان میزبان جشنواره فناوری اطلاعات و سازه‌ های دیجیتال غرب کشور است.

ایوب زیوری در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان اظهار داشت: این جشنواره بین استانهای تهران، کرمانشاه، کردستان، ایلام، مرکزی، قزوین و همدان برگزار می ‌شود که مراسم افتتاح آن روز 10 تیرماه بوده و اختتامیه نیز در هفته پژوهش است.

وی عنوان کرد: این جشنواره دارای چهار بخش آموزش، ‌پژوهش، رقابت و نمایشگاه است که در دو بخش عمومی و تخصصی و دو سطح دانش‌ آموزی و دانشجویی برگزار می‌ شود.

دبیر ستاد برگزاری جشنواره با بیان اینکه میزان طرحهای تحقیقاتی دانشجویی رسیده به دبیرخانه جشنواره بسیار زیاد است، گفت: در حال حاضر تنها در بخش رقابتی هزار و 800 نفر از دانش‌ آموزان این هفت استان ثبت ‌نام کرده ‌اند.

زیوری خاطرنشان کرد: پیش ‌بینی می‌ شود در سه بخش آموزش، پژوهش و رقابت و در هر دو سطح حدود 10هزار نفر شرکت ‌کننده باشد و برای بخش نمایشگاه نیز 10 هزار نفر دیگر ثبت ‌نام کنند.

وی هدف از برگزاری جشنواره فناوری اطلاعات و سازه‌ های دیجیتال را بالا بردن سطح سواد و فرهنگ مردم در زمینه بکارگیری دانشهای نو، بهینه‌ سازی و اصلاح الگوی استفاده از تکنولوژی اطلاعات بیان کرد.

وی یادآور شد: این جشنواره با همکاری استانداری همدان برگزار می ‌شود و دانشگاه بوعلی ‌سینا نیز مسئول دبیرخانه علمی جشنواره است.

کد خبر 866852

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha