پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۸:۳۱

حسن روشن در گفتگو با مهر:

قطبی باید برنامه بدهد/ تیم ملی زمان کافی در اختیار ندارد

قطبی باید برنامه بدهد/ تیم ملی زمان کافی در اختیار ندارد

مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان بر لزوم برنامه محوری افشین قطبی در تیم ملی تاکید و مهمترین مشکل این تیم را در شرایط فعلی کمبود زمان عنوان کرد.

حسن روشن بازیکن پیشین تیم ملی و باشگاه استقلال با بیان این مطلب به خبرنگار مهر افزود: امیدوارم انتخاب افشین قطبی با فکر و تدبیر بوده باشد و بدانیم چه مسئولیت سنگینی را به این مربی محول کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سرمربی جدید تیم ملی باید هرچه زودتر برنامه‌هایش را در خصوص سه دیدار حساس و دشوار تیم ملی مقابل کره شمالی، امارات و کره جنوبی اعلام کند یادآور شد: ایشان باید برنامه هایشان را اعلام کنند تا همه کارشناسان با افکار و ایده‌های او جهت آماده سازی تیم ملی برای این سه مسابقه فشرده و دشوار آشنا شوند.

رئیس کمیته فوتبال سازمان قهرمانان ملی ورزش ایران با بیان اینکه به احتمال فراوان قطبی تغییراتی را در تیم ملی ایجاد خواهد کرد و با دعوت از بازیکنان جدید به ترمیم نقاط ضعف تیم ملی خواهد پرداخت، افزود: این در شرایطی است که تیم ملی تنها یک ماه برای آماده سازی و ایجاد هماهنگی بین بازیکنان فرصت دارد و این زمان کافی برای دستیابی به انسجام تیمی نیست.

بازیکن پیشین تیم ملی با اشاره به اینکه قطبی با این توجیه که نسبت به دو تیم کره شناخت دارد و می تواند به لحاظ فنی شرایط مناسبی را برای کسب امتیازات لازم مقابل این دو تیم ایجاد کند، اظهار داشت: امیدوارم این شناخت در مقطع کنونی راهگشای تیم ملی بوده و قطبی بتواند در فرصت کوتاهی که در اختیار دارد، تیم را به لحاظ روحی و فنی برای این دو مسابقه حساس آماده کند.  

وی تاکید کرد: اگر قطبی بتواند تیم ملی را به جام جهانی ببرد کار بزرگی انجام داده است و باید به عنوان یک اسطوره به او افتخار کرده و مسجمه‌اش را در یکی از میادین تهران نصب کنند.

روشن در پایان گفت: به شخصه برای همه گونه کمک به تیم ملی و افشین قطبی آماده‌ام و تنها امیدوارم قطبی نیز مانند مربیان قبلی تیم ملی خود مختارعمل نکرده و از نظرات دیگر مربیان برای کمک به تیم ملی استفاده کند.

کد خبر 867049

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha