پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۱:۳۷

در فروردین ماه امسال؛

مردم استان مرکزی 260 میلیارد ریال مالیات دادند

مردم استان مرکزی 260 میلیارد ریال مالیات دادند

اراک - خبرگزاری مهر: ‌معاون برنامه‌ریزی استاندار مرکزی گفت: در فروردین ماه امسال بیش از 260 میلیارد ریال مالیات در سطح استان مرکزی جمع‌آوری شده که این میزان از مقدار پیش بینی شده در این ماه بیشتر بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک محمدرضا عاشوری صبح دوشنبه در جلسه شورای اداری استان مرکزی در سالن جلسات استانداری با اشاره به اینکه با اصلاح نظام مالیاتی در کشور امکان پرداخت 230 میلیارد تومان مالیات در استان مرکزی تا پایان سال جاری وجود دارد، افزود: در سال گذشته نیز تحقق مالیات 203 میلیارد تومانی استان با اجرای طرح‌ اصلاح نظام مالیاتی در کشور و استان انجام شد که شاهد مازاد درآمد در این بخش بودیم.

وی اظهار داشت: با کسر شدن 30 درصد از اعتبارات عمرانی کشور فشار بر بخش‌ های عمرانی وارد می شود که امیدواریم با افزایش درآمدهای مالیاتی بخشی از این فشار تعدیل شود و با برنامه‌ ریزی ‌در خصوص کسری اعتبارات عمرانی مشکلات این بخش رفع شود.

وی در ادامه با اشاره به اختصاص 100 درصدی اعتبارات تملک دارایی و هزینه ‌ای استان مرکزی در سال گذشته افزود: 71 میلیارد و 560 میلیون تومان اعتبار سال گذشته استان بوده که شامل اعتبارات تملک دارایی، هزینه‌ای، خشکسالی و مازاد درآمد است.

عاشوری به عملکرد شورای توسعه و برنامه‌ ریزی استان مرکزی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: برگزاری 17 جلسه، 138 مصوبه در قالب 59 دستور جلسه از تصویب مدیران استان مرکزی در سال گذشته بوده است.

کد خبر 868054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha