پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ تیر ۱۳۸۲، ۱۹:۵۷

انتقال رهبر مخالفان ميانمار به زنداني ديگر

منابع آگاه خبري در رانگون اعلام كردند كه "آنگ سان سوكي" رهبر دموكرات هاي ميانمار به دليل شرايط نامناسب زندان به محل نامعلوم ديگري انتقال يافته است.

به گزارش خبرگزاري مهر، به نقل از  خبرگزاري فرانسه يك منبع آگاه در رانگون روز چهارشنبه اعلام كرد "آنگ سان سو كي" رهبر مخالفان ميانمار به دليل انتقاد سازمان ملل متحد از شرايط  نامناسب زندان شهر "آنسون" ،  به محل ديگري انتقال يافت .
بر اساس اين گزارش احتمال مي رود كه سان سوكي به اردوگاهي در چند كيلومتري رانگون كه مخصوص زندانيان سياسي است منتقل شده باشد."رزالي اسماعيل" نماينده سازمان متحد  كه در تاريخ 10 ژوئن (20 خرداد) با سوكي ديدار كرده بود، در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت كه سوكي از شرايط نامناسب محل نگهداري خود شديدا رنج مي برد . قرار است هيئتي از كميته بين المللي صليب سرخ براي بازديد از اين زندان به شهر آنسون برود .
مقامات برمه اعلام كرده اند به اين هيئت اجازه نخواهند داد كه با سوكي ديدار كنند. پيش از اين كوفي عنان دبير كل سازمان ملل متحد از حاكم ميانمار خواسته بود به خواست مردم كشورش توجه كند.سوكي دختر "ژنرال آن سان"  و رييس مخالفان ميانمار  است. وي در سال 1991 جايزه صلح نوبل را دريافت كرده است.
 


کد خبر 8682

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha